-

2016. március 31., csütörtök

7 intő jel, ami arra utal, hogy érzelmileg elérhetetlen társkereső a randipartnered

Manapság több új keletű problémával is szembe kell nézniük a társkeresőknek: érzelmileg elérhetetlen vagy elköteleződéstől tartó férfiak és nők keresztezhetik az utadat. Ha Te komoly kapcsolatban gondolkozol és szeretnéd megóvni magad a csalódásoktól, akkor figyelj a jelekre, mert nem mindegy, hogy kivel kezdesz...



7 intő jel, ami arra utal, hogy érzelmileg elérhetetlen társkereső a randipartnered

 

 

Szerencsére a legtöbb érzelmileg elérhetetlen társkereső könnyen fel- és kiismerhető, hiszen elég egyértelmű jelzéseket adnak már az első randin is. Csak annyi a dolgod, hogy figyelsz ezekre a jelekre és ha nem szeretnél nagy bonyodalmakba kerülni, akkor azt javasoljuk, hogy lépj tovább.


1. Igazi csábító: Gyakran azok az emberek udvarolnak a leghevesebben, akik még nem állnak készen egy komoly kapcsolatra. Bókolnak, csábítanak, de ha az elköteleződésre kerülne a sor visszalépnek.
2. Figyelj arra, amit mond: Nem véletlen, hogy ha azt mondja, nem áll készen egy párkapcsolatra vagy nem áll készen a házasságra. Hidd el neki és ne ess bele a csapdába, ne akarj a megmentője lenni, még ha azt is érezteti veled, hogy talán nektek együtt sikerülne. Hidd el, nem rajtad múlik.

3. A tökéletesség megszállottja: Keresik a nagy betűs Igazit, a tökéletes nőt vagy férfit, éppen ezért az is előfordulhat, hogy illúziókat kergetnek és csak azért lépnek ki egy korábbi kapcsolatukból, mert úgy gondolják megismerték azt, aki tényleg tökéletesen illik hozzájuk.
4. Csak a saját érdekeit nézi: Nem hajlandó kompromisszumokra, azt szeretné, ami neki a legjobb…
5. Szex: Akik nem hajlandóak elköteleződni érzelmileg, azok gyakran tesznek utalásokat a szexre, szeretnének minél hamarabb ágyba bújni veled. Nem feltétlenül azért, mert ki akarnak használni, hanem azért mert nincs más, amit fel tudnának ajánlani neked...

6. Panaszkodik: Mégpedig a korábbi párkapcsolatokra… Nem ismerik el a saját hibáikat, amik miatt esetleg zátonyra futhatott a kapcsolat, inkább az exet teszik meg bűnbaknak.
7. Nehezen elérhető: Hosszas előkészítést és erőfeszítést igényel, ha közös programot szeretnél leegyeztetni vele, de az is csak nagy harcok árán érhető el, hogy több időt töltsön veled. A szavai ellentmondanak a cselekedeteinek, azt mondja, hogy “szeretlek”, de közben nem érezteti veled, hogy ez tényleg így van…

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése