-

2016. március 24., csütörtök

Hogyan legyél magabiztos férfi? - társkereső útmutató

Ezzel a 7 lépéses módszerrel hamar nyeregben érezheted magad, akkor is, ha a visszahúzódó, félénk társkeresők táborát erősíted. Ne feledd, hogy minden azon múlik, hogy hogyan gondolkozol… 




Ha eldöntöd, hogy ezentúl a jó dolgokra fókuszálsz, ráveszed magad, hogy a rázós helyzetekbe is belemenj, akkor gyorsan magabiztossá válsz majd. Tudnod, kell, hogy nem vagy egyedül ezzel az érzéssel, az élete bizonyos pontjain minden férfi érezhet bizonytalanságot. Vannak, akiknek az alap magabiztosság szintje magasabb mint a többieknek, de néha még ők is kételkednek magukban. Szóval ne hidd, hogy csak veled történik meg...


Először tisztázzuk azt, hogy a magabiztosság nagyrészt attól függ, hogy hogyan látod magad, valamint annak is nagy jelentősége van, hogy mennyire tudsz az a jelenre fókuszálni. Ez az alapja mindennek. Most pedig lássuk a gyakorlatokat.

Magabiztos férfi tippek 7 lépésben: 
1. Ha elfogadod magad és ha megtanulsz a jelenben élni, nem aggodalmaskodsz fölöslegesen, akkor tudod, hogy mi a jó neked, tudsz helyesen dönteni, ez pedig az első lépcsőfok az önbizalom felé.

2. Előre! Ha múlton rágódsz sosem fogsz semmit elérni. Nézz előre és menj előre.

3. Ismerd be, ha hibáztál. Mindenki követ el hibákat, mindenkinek vannak baklövései, de csak nagyon kevesen ismerik be, ha félresiklott valami… Nem az teszi a férfit, ha próbálja eltussolni ezeket a helyzeteket, hanem ha felvállalja azt is, hogy hibázott.

4. Koncentrálj a már meglévő erősségeidre. Írd össze, hogy mit szeretsz magadban, mi az, ami miatt esetleg mások tisztelnek? Mi az erősséged, amiről nap mint nap kapsz esetleg visszajelzést, mégsem veszed észre.

5. A hála egy olyan érzés, ami rávilágít arra, hogy mennyi mindent szereztél már meg, ha rácsodálkozol arra, hogy mennyi mindened van, akkor elkezdesz bízni magadban. Ki más tudta volna ezt így csinálni?

6. Nézz tükörbe és mondj magadnak valami jót, dicsérd meg magad. Ha meg tudod tenni ezt rossz érzés nélkül, akkor egészen jóban vagy magaddal, ami az önbizalom, így egy jó párkapcsolat alapja is. Ha nem, akkor addig gyakorolj, amíg nem érzed, hogy kibékültél azzal, aki visszanéz rád a tükörből.

7. Tényleg megérdemled, hogy boldog legyél. Ahhoz, hogy bevonzz egy párkapcsolatot, pénzt vagy egy jó állást az életedbe, el kell hinned, hogy megérdemled.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése