-

2016. április 1., péntek

Bolodok napi horoszkóp társkeresőknek

Neked mit dobtak mára a csillagok? Különleges nap a mai, ezért úgy gondoltuk, hogy nem árt egy társkeresőnek sem, ha elolvassa mi várható szerelem, párkapcsolat vagy munka területén az elkövetkezendő időszakra.









KOS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!
Az emberek tudatlansága az, ami igazán mélyen fel tud bosszantani. Az emberek tudatlansága az, amivel pénteken a világból ki lehetne üldözni téged. Ma ezért érdemes meggondolnod, hogy kivel állsz szóba. Érdemes végiggondolnod, hogy kik azok, akikkel biztosan jó és értékes beszélgetésben lesz részed, és érdemes lenne ma csak velük beszélgetned.

BIKA

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron
Talán egy kicsit ma megint többet törődsz a pénzzel, mint amennyit kellene. Talán egy kicsit megint elkezdtél beleragadni az anyagi világba. Igen, tudom, hogy vannak olyan pillanatok, amikor egyszerűen muszáj a pénzre figyelned, de érdemes azért észben tartanod, hogy a világban számos más fontos dolog létezik az anyagiakon kívül, és ezekben a dolgokban igazán jól állsz ma.

IKREK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron
Van abban valami bosszantó számodra, hogy egyesek milyen ügyesen sodródnak az életben, és milyen kevés fogalmuk van arról, ami valójában történik velük. Tudnod kell, hogy az a fajta tudatosság, az a fajta pontosság, amellyel te építed magadat és az életedet, hamarosan meghozza majd a gyümölcsét. Erre még egy kicsit várnod kell, de érdemes várnod rá.

RÁK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron
Pénteken figyelj a saját szavaidra, és figyelj arra, hogy kinek mit mondasz, hiszen minden egyes szavaddal valamit megmutatsz magadból. Könnyen lehet, hogy pénteken valaki egy rossz szóhasználat miatt orrol meg rád, vagy egy rosszul megválasztott szó miatt eleshetsz egy lehetőségtől. Ma egyszerűen csak szépen és kedvesen kellene fogalmaznod.

OROSZLÁN

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron
Olyan sokféle az érdeklődési köröd, hogy szinte lehetetlen lenne egy vágányba terelned azt. Ezzel talán sokat próbálkoztál mostanában, talán sokat akartad egységesíteni a programjaidat, a tevékenységeidet. Ma azonban megértheted, hogy pont a sokoldalúságodban, és a szerteágazó érdeklődésedben van az erőd, ezért nem kell megpróbálnod mindössze egy dologra figyelned.

SZŰZ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: kikeleti romantika a láthatáron
Szereted a különleges megoldásokat, és szívesen választasz is pénteken különleges megoldásokat arra, hogy rendezz egy-egy helyzetet. Ma nyugodtan válaszd azt a megoldást, ami szokatlan, ami elképesztő, ami talán lehetetlennek tűnik. Ez a módszer hamarosan sikert hoz neked, és hamarosan igazán eredményesnek bizonyul. Eredményesebbnek, mint hinnéd.

MÉRLEG

Időbeosztásról lenne mit tanulnod pénteken. Ma szinte teljes egészében elúszik a napod, de ezt nem kellene bánnod. Nyugodtan engedd meg magadnak azt a luxust, hogy ne vedd komolyan az időt. Mások idejét természetesen érdemes értékelned. Ha látod, hogy késel valahonnan (vagy oda sem érsz), már időben szólj oda, hogy ne várjanak rád feleslegesen.

SKORPIÓ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron
Tényleg meg kellene figyelned, hogy mások hogyan beszélnek, és hogyan viselkednek. Meg kellene végre értened, hogy a szavak – és főleg azok a szavak, amelyek önkéntelenül csúsznak ki a szánkon – mélyen minősítenek bennünket. Ami azonban ennél is mélyebben minősít bennünket, az az, ahogyan viselkedünk. Ma figyeld mások szavait és viselkedését.

NYILAS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Találd meg a hangod, találd meg önmagad!
Szerencsés napod lesz pénteken. Ma sokféleképpen támogatnak a szerencsés véletlenek, amelyek természetesen ma sem teljesen véletlenek. Ma is csupa olyan dolog történik veled, amiért megdolgoztál. Ma is csupa olyan dolog történik veled, amelynek az alapjait sokkal korábban raktad le, ma pedig csak a gyümölcsét kell élvezned annak, amit eddig tettél.

BAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!
Úgy érzed, hogy elkezded kinőni azokat a szerepeket, amelyekben most vagy. Úgy érzed, hogy egyre szűkebbek a lehetőségeid, és egyre inkább szeretnél kitörni a szűkülő korlátok közül. Erre pénteken meg is lesz minden lehetőséged, hiszen ma könnyedséggel, lazasággal és rengeteg szeretettel oldhatod a körülötted lévő kemény korlátokat.

VÍZÖNTŐ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron
Fontos, hogy elfogadd mások szakértelmét pénteken. Fogadd el a szakértők tudását, de mindig élj a gyanúval, hogy talán mégsem tudnak mindent jól. Szükség van a te szaktudásodra is, szükséged van arra, hogy te magad is hozzátedd a saját gondolataidat ahhoz, amit a szakértők javasolnak neked, és ne egy az egyben fogadd el azt, amit mondanak.

HALAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron
Végre megérkezel a belső csended és a belső békéd világába. Az elmúlt hónapban többször érezhetted úgy, hogy nem vagy a helyeden, és talán többször lázadtál is a sorsod ellen. Ma azonban megérted, hogy pontosan ott vagy, ahol április elsején lenned kell. Pontosan ott tartasz, ahova a mai napig eljuthattál, és most innen új lendülettel haladhatsz tovább.
Forrás: nlcafe.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése