-

2016. február 26., péntek

Programajánló: vicces randiötletek, amik nem kerül semmibe

A legtöbb társkereső sokszor attól tart, hogy a randizás drága elfoglaltság. Beülni egy kávéra, koktélra vagy elmenni vacsorázni, sokak pénztárcáját megterhelheti, arról nem is beszélve, hogy ezek az örök klasszikusok egy idő után végtelenül unalmasak tudnak lenni. Nézzük milyen alternatívái vannak a "meghívlak egy italra" randinak.



Programajánló: vicces randiötletek, amik nem kerül semmibe
Programajánló: vicces randiötletek, amik nem kerül semmibe
Ha már túl vagytok az első pár találkozáson és szeretnétek még jobban megismerni egymást, akkor itt az ideje, hogy egy kicsit felpezsdítsétek a találkozók hangulatát. Ehhez egyedi ötletekre lesz szükségetek, úgyhogy elsőként azt javasoljuk, hogy mindketten ötleteljetek, milyen közös programokat tudtok elképzelni. Akár egy kis dobozba vagy üvegbe is gyűjthetitek ezeket az ötleteket, kis cetlikre felírva. Ha pedig akad egy kis szabadidőtök, húzzatok egyet majd irány a randi.
Ha még hűvös kint az idő, beülni pedig nem szeretnétek sehova, akkor adott, hogy társasjáték partizzatok otthon. Szedjétek elő a régi társasokat és próbáljátok ki mindegyiket. Akár ismerősöket is áthívhattok, de csak akkor, ha már jobban ismeritek egymást és társaságban is fel tudtok oldódni.
Mivel lassan beköszönt a tavasz, a jó idő, nem kell a négy fal közötti programokban gondolkoznotok. Járjátok körbe a várost, keressétek fel a kedvenc helyeiteket és mintha csak turisták lennétek fotózzatok minél többet. Később akár fényképalbumot is tudtok csinálni a rengeteg emlékképből. Arról nem is beszélve, hogy a másik kedvenc helyeinek megismerésével közelebb kerülhettek egymáshoz. A fényképezés pedig kiválóan oldja a feszültséget.

Ha izgulós típus vagy és szeretnéd oldani a helyzet komolyságát, de mégis jó lenne többet megtudni a randipartneredről, akkor fogjatok egy-egy kifestőkönyvet vagy origamizzatok együtt, akár egy otthonos kávézóban vagy cukrászdában. Az együtt alkotás plusz beszédtémát ad, mégsem foglal le titeket annyira, mint mondjuk a társasjátékozás, így nyugodtan kifaggathatjátok a másikat.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése