-

2016. január 4., hétfő

"Mindenki önmagát adja, s ne csak játék legyen az ismerkedés" - Ria és Erik sikertörténete a Cronos Társkeresőn

Erik először talán zavarában nem az igazi arcát mutatta Riának... Szerencsére második nekifutásra már vállalta önmagát és ezzel teljesen elbűvölte a lányt. Hogy mi a tanulság? Szerintünk egyértelmű: mindig légy önmagad, a társkeresés közben pedig különösen.



Hosszas ideje keresgéltem az oldalon. Történtek velem jó és rossz dolgok egyaránt. Egyszer csak küldött nekem néhány sort Erik, amit alig vettem észre a sok levél között. Válaszoltam neki, de erre a reakciója az volt, hogy lépjünk túl a levelezésen, mert ő‘ a személyes találkozás híve. Beszéltünk néhányszor. Már az első‘ beszélgetésnél levágtam, hogy szegély nem teljesen komplett. állandóan csak panaszkodott...de mint kiderült, csak engem akart hülyére venni... Nem beszéltünk egy darabig, még a telefonszámát sem mentettem el. Egyszer aztán hirtelen a semmiből elő‘került. Már nem panaszkodott, s talán az értelmet is észrevettem már benne.

Eljött a személyes találkozás: Győrből egyenesen hozzám jött, a melóhelyemhez közel találkoztunk. Mikor megláttam ő‘t, egyből rájöttem, miket hallgatott el a telefonban a külsejéről... De megdöbbenve tapasztaltam, hogy a megjelenése nagy hatással volt rám. Mindenféle próbának tettem ki ő‘t! Minden vizsgámon átment, könnyedén, s nem is vette észre azt, hogy mi történik vele. Önmagát adta, s már nem a kattant férfit, hanem a vonzó, "gentleman" manust! Illata elbájolt, jelleme kifogástalan, intelligenciája elismerésre méltó! úgy döntöttünk, 4 hónapos ismeretség után, hogy összeköltözünk. Mindenkinek kitartást kívánok az ismerkedéshez! Mindenki önmagát adja, s ne csak játék legyen az ismerkedés.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése