-

2016. január 5., kedd

Hogyan tedd gödülékenyebbé az online társkeresést?

Az év első napján rengeteg párkereső regisztrál az online társkereső oldalakra, így a Cronos Társkeresőn is nagy forgalom volt január 1-én. Úgyhogy újra aktuális a kérdés: hogyan lehet jól csinálni?

 


A külföldi társkereső oldalak között van olyan is, ami ebben az időszakban bonyolítja le a forgalmának 60 %-át. De sajnos nem elég csak regisztrálni ahhoz, hogy valóban párt is találj, ez csak az első lépés lehet.

Az is szomorú, hogy az internetes társkeresőkkel kapcsolatban sokaknak előítéleteik vannak. Sokan úgy gondolják, hogy csak házasok, csak kalandot keresők vagy csalók regisztrálnak ilyen helyekre és a csalódás borítékolva van… Van, aki már akkor ki vannak ábrándulva, amikor regisztrál, nem igazán hisz abban, hogy egy online társkereső oldal lesz az, ahol megismerheti élete szerelmét.

Van, aki sokadik nekifutásra kér csak segítséget. Vannak akik nem feltétlenül engedhetik meg maguknak, hogy profi párkeresési szakember segítségét vegyék igénybe. Pedig igazából ez jelent egy olyan plusz szűrőt, amivel ki lehet iktatni azokat a keresgélőket, akik csak szórakozni szeretnének egy társkereső oldalon.

Ha nem szeretnél szakemberhez fordulni, akkor a barátok és családtagok is tudnak segíteni. Ha megosztod velük, hogy kik írnak neked, akkor ők már ismernek annyira, hogy tudják, helyesen cselekszel-e, ha tényleg komolyabbra fordítod a dolgokat. Lehet, hogy neked nem tűnnek fel azok furcsaságok, amik jelezhetik a kapcsolat sikertelenségét, de ha valakinek elmeséled, hogy mi történt a randin, akkor ő tud segíteni neked, hogy tisztán láss.

Forrás: HuffingtonPost

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése