-

2016. január 6., szerda

Magabiztosan a társkeresésben is

Sokszor látjuk azt, hogy azok a párkeresők, akik hozzánk fordulnak és a Cronos Társkereső irodai prémium szolgáltatásait veszik igénybe problémákkal küszködnek az önbizalmuk területén. Ha nem tűnik valaki magabiztosnak, akkor sokszor kudarcok érik a randikon vagy akár már a levelezés közben is.

 
 




Arra keressük a választ, hogy hogyan lehet a legkönnyebben és a leggyorsabban magabiztos fellépésre szert tenni.

Biztos már hallottad azt a tanácsot, hogy tettess magabiztosságot, addig, amíg valóban a személyiséged része lesz. A kutatók szerint azok, akik csak színlelik az önbizalmat, azok sokkal boldogabbak a mindennapjaikban.

Ha kételkednél, akkor most leírjuk, hogy miért működik ez a módszer:

A mosolygás magabiztossá tesz, még ha szíved szerint nem is érzed magad vidámnak, akkor is jót tesz, ha mosolyra húzod a szád, mert endorfin hormont termel, ami növeli a magabiztosságot. Persze, ha őszintén csinálod még jobb eredményeket érhetsz el.

A testtartásod meghatározza, hogy hogyan érzed magad. Kutatók szerint, ha felemeled a fejed és kihúzod magad, akkor ez azt eredményezi, hogy magabiztosabbnak fogod érezni magad. Annak érdekében, hogy elkerüld, hogy arrogánsnak ítéljenek mosolyogj és mozgasd járás közben lazán mozgasd karjaidat.
 
A jelenben történő viselkedésed előkészíti a terepet a jövőbeli sikerekhez. A tettetés elősegíti azt, hogy a jövőben bevonzhass sikereket. Legyen szó akár álmaid munkájáról, akár egy párkapcsolatról. Valljuk be, hogy hamarabb észrevesznek egy boldog embert a párkeresők és sokkal jobban érzik magukat az első randin egy magabiztos nővel vagy férfival. 
 
Forrás:YourTango

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése