-

2015. december 1., kedd

Egy társkereső is lehet boldog

Mit tesznek az egyedülálló emberek másként azért, hogy jól érezzék magukat? A társkeresés közben is lehet azt érezni, hogy teljes a világ, nem függesz másoktól. Te döntesz például arról, hogy jól érzed-e magad vagy nem. 



A kapcsolatban élő emberek egy dologban nagyon hasonlítanak az egyedülálló embertársaikra: a legtöbb időt saját maguk társaságában töltik. A szeresd magad örök érvényű szabálya tehát nem csak egy közhelyes mondás, valóban befolyásolja az életed minőségét, függetlenül attól, hogy van párod vagy nincs.

Vannak olyan szokások, amik a boldogság kulcsát jelentik. A legjobb dolog az egyedüllétben az az, hogy meg tudod élni a szabadságod, magadra koncentrálhatsz és új embereket ismerhetsz meg, ennek köszönhetően újra kinyílik a világ, még akkor is ha éppen az internetes társkeresés útvesztőnek tűnő forgatagában jársz és kelsz.

Fontos, hogy a szabadságod, akkor is megőrizd, ha párkapcsolatban élsz, de talán még nehezebb az egyedülállóknak úgy élniük, hogy érezzék valóban szabadok. Pedig ők osztják be a saját idejüket, ők döntenek arról, hogy mivel is szeretnének foglalkozni és, ami a legfontosabb, ők döntik el, hogy élvezik-e az egyedüllétet vagy inkább szenvednek tőle.

Az egyedülálló emberek akkor a legboldogabbak, ha nem gondolják azt, hogy csak párkapcsolatban lehet élvezni a különböző szabadidős tevékenységeket. Társkeresőként rá kell jönnöd, hogy a barátokkal, ismerősökkel is lehet kirándulni, moziba, színházba  menni, a párkapcsolat ennél többről szól.

Ha többet vagy egyedül, akkor viszonylag hamar felismerheted, hogy mire is vágysz ahhoz, hogy feltöltődj. Ha több alvásra, pihenésre és töltődésre van szükséged, akkor add meg magadnak, amire szükséged van.

Azt se felejtsd el, hogy a társkeresőzés időszaka nagyon jó alkalom lehet arra, hogy a barátaiddal foglalkozz, hogy új barátokat szerezz vagy, hogy kapcsolatokat építs, esetleg a családoddal törődj. A párkapcsolat pedig jönni fog, miután egyedül is megtalálod az egyensúlyt.

forrás: YourTango

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése