-

2015. szeptember 11., péntek

Szerelem sokadik látásra - Menj el a második randira!

Olyan sokat beszélünk arról a lehengerlő érzésről, amit az első benyomás alkalmával éreznek az emberek. Arról, amikor azt gondolják, hogy szerelembe esnek egyetlen pillantás vagy találkozás után. A "szerelem első látásra" túlságosan beleégett a köztudatba...

Adunk esélyt egyáltalán annak, hogy egyáltalán kialakuljon valami? Az emberek ebben a témában két táborra szakadnak. Vannak azok, akik hisznek abban, hogy a szikrát már az első találkozáskor érezni kell és vannak olyanok, akik szerint csak álom ez az egész szerelem első látásra dolog.
 
Egy biztos, mindenkinek más tapasztalatai vannak. A lehetőséget viszont kár lenne elszalasztani. Az első randi alkalmával annyi minden befolyásolhatja az embereket abban, hogy hogyan is viselkednek.
 
Az izgalom és, hogy rövid idő alatt kell valakiben jó benyomást kelteni elég nagy stresszhelyzet, úgyhogy már csak ezért is arra szeretnénk ösztönözni mindenkit, hogy bátran menjen el a második randira is, még akkor is, ha nem érzett semmiféle szikrát az első alkalmával. De a minimum az az, hogy elmondjuk a másik félnek, ha nem szeretnénk második találkozót, persze ez már csak a legvégső esetben lehet megoldás, ha tényleg valamilyen abszolút kizáró okot fedezel fel a partneredben.
 
Egy alkalom alatt nem ismerhető meg senki, az első randik ráadásul csalókák is, sokaknak nem sikerül valóban magukat adniuk. Sokan túl nagy jelentőséget tulajdonítanak a barátok, barátnők tanácsainak és a médiából érkező üzeneteknek is. Ezek néhány esetben lehetnek hasznosak, de sokszor tévútra visznek. Hallgass a megérzéseidre és döntsd el mi az az elvárás, ami reális és tényleg nem tudsz engedni belőle. Ne pár kiló plusz álljon például a szerelem útjába, vagy ne az, hogy nem tetszett a stílusa... 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése