-

2015. szeptember 21., hétfő

"Kendőzetlen őszinteség, persze publikus megfogalmazásban": Anita sikertörténete a Cronos Társkeresőn

 Anita őszinte volt, ennek köszönheti, hogy rátalált a szerelem. Örülünk, hogy a beküldött történetével rávilágított arra, hogy nem kell taktikázni...


Történetem úgy kezdődött, hogy elkeseredésemben és azért, hogy jobb legyen a hangulatom elkezdtem tallózgatni a párkereső‘-oldalakat. Mivel a kisfiam apukája akivel 19 évet éltem nagyon megbántott és nem vagyok híve a képmutatásnak, úgy gondoltam, hogy bemutatkozásként teljes őszinteséggel írok a külsőmről, illetve arról, hogy mi is amit szeretnék. Inkább tűnhettem negatívnak, és kishitűnek, de így éreztem akkor, ezért ezeket írtam. Fényképet nem töltöttem fel, és igazából nem is gondoltam volna, hogy bárki érdeklődését felkeltem és akkor elkezdtek jönni a levelek, bennük meglepődésemre pozitív visszajelzések hada. Így ismerkedtem meg a párommal is, akivel még aznap megbeszéltem egy randit, és másnap találkoztunk is.

Szerintem van jövője a dolognak, köszönöm a lehetőséget és csak ajánlani tudom mindenkinek ezt az oldalt. Ne feledjétek: kendőzetlen őszinteség, persze publikus megfogalmazásban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése