-

2015. szeptember 29., kedd

Honnan tudod, hogy tényleg készen állsz a randizásra?

Szakítás után az első kérdés, hogy maradj inkább egyedül egy időre vagy kutya harapást szőrivel alapon azonnal ülj vissza a nyeregbe és kezdj újra randizni.



Alapvetően, ha mélyen magadba nézel látni fogod, hogy mire van szükséged, úgyhogy szerintünk az első és legfontosabb szabály az az, hogy ne hagyd, hogy a környezeted befolyásoljon. Gondold át nyugodtan, hogy őszintén mire vágysz és eszerint cselekedj.

Egy dolog azonban biztos, az szingli életforma egyre nagyobb teret nyer. Például a 16 éven felüli amerikaiak fele él egyedül. Párkapcsolati coach-ok és párkapcsolati szakemberek véleményét gyűjtöttük össze a témával kapcsolatban. Amiben az összes szakértő egyetértett az az, hogy a legtöbb ember túl hamar ugrik bele egy újabb kapcsolatba, vagy a randizók világába. A párkapcsolat minősége viszont nem lehet jobb annál a viszonynál, mint amit magaddal ápolsz. Ha össze vagy törve az elválás miatt, akkor a friss kapcsolat sem lehet jobb ennél az állapotnál, hosszútávon biztosan nem. Tehát a szakemberek szerint a nulladik lépés az az, hogy szeresd és ismerd önmagad, ismerd meg az igényeidet.

 Alapszabályok:

Nem mástól kell várnod a megerősítést, ha valaki csak erőt akar meríteni a találkozókból, hogy újra önbizalma legyen, akkor egészen biztos, hogy nem áll készen.

Ne akard megmentve érezni magad. Ha azt várod a másiktól, hogy megmentsen a saját nyomorodból, hogy enyhítse a szakítás fájdalmát, akkor szintén rossz úton jársz.

Ha csak a szórakozás miatt jársz randikra és nincsen célja a keresésnek, akkor szintén nem vagy felkészülve egy új kapcsolatra... Mert ugye a cél az az, hogy párt találj.
 
Természetes, hogy egy szakítás után űr keletkezik bennünk, amit szeretnénk minél gyorsabban betölteni. A legjobb út, ha a barátaink vagy a családtagjaink segíthetnek ebben.

Az egyetlen biztos jel arra, hogy készen állsz az a magányosság. Ha többé már nem látod semmilyen pozitív hozadékát annak, hogy egyedül vagy és őszintén vágysz egy új kapcsolatra, akkor újra lehet kezdeni a randizást.

Forrás: YourTango

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése