-

2015. augusztus 10., hétfő

Boglárka és Zoli sikertörténete a Cronos Társkeresőn

Nem igazán hittem, hogy az internetes társkereső‘ oldalon fogom megtalálni az igazi társamat. Más, nem virtuális helyeken ismerkedtem, de úgy gondoltam, hogy idő‘töltésnek is jó, ha online is próbálkozok.


Idő‘m rengeteg volt. Persze, hozzá kell tenni, hogy mivel hívő‘ keresztény vagyok, Istenben bíztam magam, hogy ad-e társat. De mivel már 38 éves voltam, kezdtem lemondani róla, kezdett elfogyni a hitem.
Viszont mielőtt a párommal megismerkedtem volna, már át tudtam adni ezt a dolgot Isten kezébe, és nem görcsöltem rajta, hogy lesz-e társam vagy sem. Így hát pont akkor találkoztunk, amikor már boldog és kiegyensúlyozott voltam egyedül is. Zolit csak ráadásnak kaptam, és kiderült, hogy ő‘ a tökéletes párom. Két hétig leveleztünk, és utána kértem, hogy találkozzunk, mert a személyes találkozón eldőlhet minden. A levelezés alapján is nagyon szimpatikus volt, de amikor először beszélgettünk, azonnal tudtam, hogy tetszik. Aztán még szerettem volna még látni, és ő‘ is így gondolta, úgyhogy ismerkedtünk, találkozgattunk. Két és fél hónap telt el azóta, és most már a menyasszonya vagyok, ráadásul nem másutt, mint Párizsban kérte meg a kezem.
Ez egy igaz történet, és én sem hinném el, ha más mondaná, de mivel velem történik, elhiszem. Van szerelem‘ két hét után, és lehet interneten is megismerni az Igazit. Istennél semmi sem lehetetlen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése