-

2015. augusztus 11., kedd

Akar a férfi házasodni?

Az első reakciója minden nőnek az lenne, hogy persze, a férfiak félnek az elköteleződéstől, túlságosan élvezik a szabadságot és eszük ágában sincs megházasodni. De férfiszemmel valahogy másként néz ki a dolog. Lássuk csak.

1. Elárasztanak minket az házasságellenes üzenetek:

Igazából nem is létezik olyan ember, aki ne űzött volna már gúnyt a házasság intézményéből. Ha valamit sokszor hallunk, akkor előbb-utóbb elhisszük.

2. Nevetségesen drága és fényűző szertartások:

Megint csak a külső hatásokra hivatkozva, egyértelmű, hogy mindenhol azt látjuk, hogy az olcsó esküvő nem esküvő. Ha már kimondod a boldogító igent, akkor költs rá többet, mint az egész éves fizetésed, aztán fejeljétek meg egy külföldi nászúttal. A férfiak megijednek attól, ha pénzéhes házasság business-be kell fektetniük, gyakran fölösleges dolgokra, nagyon sok pénzt költeni.

3. A férfiak...átlagosak:

A női magazinok szerint a férfiak minden nőt szeretnének lefektetni és érzelemmentes tuskók, pedig az átlagos férfiak ajtaja előtt nem sorakoznak a nők arra várva, hogy kielégítsék őt, még ha erotikus álmaikban titkon erre is vágynak, akkor sem. Törődjünk bele, hogy a világban többnyire átlagos férfiak mászkálnak és nem félistenek.

4. A válás nagyon ijesztő:

Főleg a válásokról készült statisztikák és számadatok veszik el egy férfi kedvét attól, hogy oltár elé álljon. Meg persze az is közrejátszik, hogy milyen példákat látott a családjában vagy a közeli ismerősei körében. A kettő együtt igencsak meggyőző érv lehet a házasság ellen.

5. Az én házam az én váram, az én rendetlenségem:

Egy férfi sem szeretni, ha a szennyes kupacait vagy az asztala mellett gyülekező pizzás dobozokat bolygatják. Az az ő felségterületük, ami egy házasságban ugye nem feltétlenül tartható fenn és ráadásul rengeteg konfliktus forrása is lehet. Ráadásul a nők gyakran elkövetik azt a hibát, hogy ilyen helyzetben anyáskodásba kezdenek, amit ugyancsak nehezen fogadnak manapság a férfiak. Ha még egy sörözős estéhez is engedélyt kell kérniük, akkor úgy érzik, hogy visszacsúsztak az óvodás korszakukba.

Forrás: Cracked

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése