-

2015. június 15., hétfő

Ha nincs a Cronos, akkor Roland sincs: Szilvi és Roland sikertörténete a Cronos Társkeresőn

Az ilyen történetek miatt érezzük úgy, hogy van értelme a munkánknak. Örülünk, hogy Szilvinek nem kell szinglin várnia a szeptembert.


Egyik ismerősöm ajánlotta ezt az oldalt, miután a többi társkeresőn nem volt túl sikeres a párkeresésem már hónapok óta. Október óta próbálkoztam úgy, hogy előtte sosem hallottam a Cronosról. Április végén ért véget egy négy hónapos kapcsolatom, és úgy gondoltam nyár előtt teszek még egy próbát, ha nem jön össze, ősszel legfeljebb újra próbálkozom.


Regisztrálásom után sok pár soros levelet kaptam, amik igazából nem fogtak meg, ezután körülbelül egy-másfél hét után írt Roland. Nagyon szimpatikus volt már a fotói és a bemutatkozása alapján is. Pár üzenetet váltottunk néhány nap leforgása alatt, aztán telefonszámot cseréltünk, lebeszéltük az első‘ randit, ami nagyon jól sikerült és a szimpátia továbbra is megvolt. Még ugyanazon a héten, a 2. találkozáskor elcsattant az első‘ csók, és onnantól eldőlt a sorsunk.
Ennek ugyan még csak egy hónapja, de nagyon boldogok vagyunk, és hosszútávra tervezünk egymással. Olyan, mintha már évek óta ismernénk egymást, nagyon egy hullámhosszon vagyunk. Szóval ha nincs a Cronos Társkereső‘, akkor Roland sincs, és talán még mindig szingli lennék...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése