-

2015. május 20., szerda

Kockáztass, állj át veszélyes üzemmódba

Ha a szerelmet keresed, akkor a biztosra játszani nem feltétlenül jó megoldás. Bátraké a szerencse, úgyhogy válts nyugodtan taktikát, meglátod, megéri.

Őrültebbnél őrültebb formái vannak a párkeresésnek, biztos te is emlékszel még arra a kétségbeesett hölgyre például, aki a házával együtt kezdte árulni magát. Sokan őrültnek bélyegezték, amikor úgy döntött, hogy ezt a szokatlan formát választja arra, hogy megtalálja a boldogságot.

De ha jobban belegondolunk, ez az ékes példája annak, hogy néha meg kell tenni olyan lépéseket is, amik nem tűnnek logikusnak, mert talán ezek hozzák el a sikert. Wina például már a házasságon gondolkozik

Ez a hölgy nincs egyedül, ismerünk még pár példát, amik hasonlóan őrültek, mégis sikeresek. Olvasd el a gyűjteményünket, reméljük ezek a történetek segítenek kilépni a komfortzónádból.

Üzleti találkozó párkeresésre:

Egy hölgy elhatározta, hogy a munkahelyi kapcsolatok építése helyett arra használ egy üzleti találkozót, hogy megtalálja a párját. Mikor a bemutatkozókra került sor a konferencián, ő felállt és elmondta, hogy nemrég vált el, de szeretné megtalálni az új párját. A bátor lépés viszonylag hamar kifizetődött, mivel a jelenlévők között volt egy hölgy, aki úgy gondolta, hogy a testvérével megtalálná a hangot, ezért összeismertette őket.

100 férfi - 100 randi

Van, aki gyorsan rátalál az igazira, de van, aki csak hosszas keresgélés és számtalan találkozó árán. Az utóbbival sincs semmi baj, sőt a sok randi remek alkalom lehet a flörtölési készségek fejlesztésére. Egy hölgy állítólag úgy gondolta, hogy nem ugrik fejest meggondolatlanul az első jónak tűnő kapcsolatba, hanem meg sem áll addig, amíg 100 randit le nem tudott, 100 férfival. A jövendőbelije végül a 84. versenyző volt. Házasság lett a vége.



Forrás: YourTango

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése