-

2015. február 6., péntek

A szomszédban vár a boldogság, csak nem nézünk szét rendesen - Eszter és Péter sikertörténete a Cronoson

Petiék története tele van játékos romantikával, örülünk, hogy megosztották velünk. Mindenkinek azt kívánjuk, hogy hasonló módon tegyék varázslatossá az ismerkedés kezdeti szakaszát. 

Hosszas keresgélés és számos társkereső‘n való regisztrálgatás után, jó pár sikertelen első‘ randit követő‘en éppen feladtam, hogy valaha is rátalálok a Páromra, amikor is egy szép ő‘szi reggelen kaptam egy válaszüzenetet az elő‘ző‘ esti első‘ levelemre.

Nem is jó kifejezés, hogy "egy válaszüzenetet" hiszen csak úgy záporoztak a kérdések, több, mint fél órába került kijutnom az oldalról, mert egyfolytában beszélgettünk. Hamar kiderült, hogy gyakorlatilag szomszédok vagyunk, nagyon közel él hozzám. Így hasonló, környékbeli helyeken szoktunk sétálgatni esténként. Egy pár nappal késő‘bb az este folyamán kaptam egy érdekes üzenetet Tő‘le, miszerint megint sétál és elhozott egy darab tűzifát egy reklám célból nyilvánosan kihelyezett rakás tetejérő‘l.

Ebben még így nem lenne semmi különös, de az üzenetben azt is megírta, hogy elrejtette, és, hogy nekem kell megtalálnom. Ezt végtelenül romantikusnak tartottam és szinte azonnal a keresésére indultam, aminek a következménye két napon át tartó fel-alá sétálás lett kutatva az ismertebb helyeken. Persze, nem találtam meg, túl kevés volt az információ, így válaszként egy kis fán, amit a második nap éjjelén vágtam ki a kertben, hagytam egy üzenetet, egy virággal és odatettem a tűzifa rakás tetejére bízva benne, hogy megnézi majd, s válaszol. így is történt.

A válasz nem maradt el és néhány hasonló üzenetváltás után ott a "szent" tűzifa rakás mellett végre találkozhattunk. Azóta szebbnél szebb napokat élünk meg. Mindenkinek azt üzenem, hogy tartson ki, mert lehet, hogy a szomszédban várja a boldogság, csak olykor nem nézünk szét rendesen. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése