-

2015. február 9., hétfő

Hogyan legyen egyedül is gyönyörű Valentin-napod?

Megint a nyakunkon a  Valentin-nap. Szerencsére egyre többen nem érzik magukénak az ünnepet. De ennek ellenére sajnos mindenhonnan az az üzenet érkezik hozzánk, hogy igenis szervezzünk programokat a párunkkal, vegyünk ajándékot és virágokat a Valentin-nap szellemében.



Hatalmas a nyomás ebben az időszakban nemcsak az egyedülállókon, hanem még a párkapcsolatban élőkön és. Az előre programozott romantikát várjuk el, úgy, hogy gyakran saját magunkat sem szeretjük eléggé.

Ezúttal ahelyett, hogy műérzelmekkel és elvárásokkal fordulnál a partneredhez, vagy átkoznád a sorsot, hogy nincs kivel megosztanod ezt a napot, gondolj inkább arra, hogy milyen a viszonyod magaddal, mennyire szereted önmagad.

Miután megvizsgáltad a saját magaddal kapcsolatos érzéseidet, ne csak egy emberre fókuszáld az érzelmeidet, hanem gondolj mindenkire, aki fontos neked és nyilvánítsd is ki feléjük.

Persze, ne merülj el túlságosan a gondolataidban és a hozzád közelállókkal való kapcsolataid elemzésében. Inkább kapcsolódj ki, menj el szórakozni, valószínűleg a barátaid többsége is ugyanúgy viszonyul a Valentin-naphoz mint te magad, fogjatok össze és kapcsolódjatok ki.

A barátságot és úgy egyáltalán a szeretetet, szerelmet is lehet ünnepelni, nem kell, hogy konkrét ember felé irányuljon mindez. Ebbe még az is belefér, hogy kicsit átveszed Cupido szerepét és két kedves ismerősödet összehozod.

Forrás: YourTango

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése