-

2015. január 14., szerda

Érezd jól magad a randin

Persze, könnyű mondani, annál nehezebb kivitelezni. Ha az izgalomtól remeg a gyomrod és nehezen oldódsz fel, akkor elég bonyolult komfortosan érezned magad.



Az első nagy találkozásra készülődve biztos érezted már úgy, hogy valami nem stimmel a külsőddel. Éppen akkor lapul le a hajad, éppen akkor jön elő egy hatalmas pattanás az arcodon, vagy éppen akkor nem érzed jól magad egyetlen ruhádban sem. Mivel ezek többnyire csupán olyan dolgok, amiket beképzelsz magadnak, nem kell nekik nagy jelentőséget tulajdonítani. Valószínűleg nem az elaludt frizurád miatt nem akar majd veled újra találkozni a kiszemelted.

Ennél viszont vannak kényelmetlenebb szituációk is, amik az egészségeddel kapcsolatban merülhetnek fel.

A begyulladt fogíny például egy ilyen helyzetet teremthet. Nem elég a fájdalom, ami vele jár, még a leheleted is kellemetlenné válhat. Annak ellenére, hogy igényes vagy a szájhigiéniára, a befészkelődött bajkeverőkön az egyszerű fogkrém, szájöblítő vagy cukorka könnyen kifog. Még az ősi praktikák legjobbika, a petrezselyemrágcsálás sem válik be.

Mondjuk, ősi praktikákra nagyon kevés esetben van szükség manapság. Van viszont más megoldás, úgyhogy még egy ilyen helyzet sem adhat okot arra, hogy lemondd a randid, vagy kínos magyarázkodásba kezedj.

Az ultrahangos fogápolás otthoni lehetőségét biztosítja az Emmi-dent fogkefe, ami a szájhigiénia legújabb technikájával rendelkező igazi forradalmi újítás. Amellett, hogy a fogakat kímélően, dörzsölésmentesen tisztítja és visszaadja a színüket, eltávolítja és megakadályozza a fogkő képződését, gyógyítja és megelőzi a fogíny betegségeit. Kiűzi és távol tartja a szájüregben megtelepedett baktériumokat még a nehezen hozzáférhető területektől is. Tartósan friss, üde leheletet, jó közérzetet biztosít.

Itt többet is megtudhatsz a fogkeféről.

Jelentkezz, az alábbi elérhetőségeken, ha plusz információkra van szükséged a témával kapcsolatban.

Mándoki Gyöngyi

06306301136

mandokigyongyi@gmail.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése