-

2015. január 22., csütörtök

Ági válaszol: Egy kép többet ér ezer szónál

Levelezésünkből ezúttal Judit üzenetére esett a választás. Ági arra a problémára keres megoldást, hogy hogyan lehet hatvan éves kor környékén is hatékonyan párt keresni.


Kérdés:

Egy 5o és 6o év közötti embernek nem túl sok lehetőséget látok az ismerkedésre. Például a rapid randik is a fiatalabbaknak szólnak.
Én 6o éves vagyok, de nem bácsikkal szeretnék ismerkedni, mivel egy kicsit fiatalosabb vagyok a koromnál, persze nem szeretnék szerénytelennek tűnni.
A regisztrált emberekből is roppant nehéz választani, miután a fotó nélküliek egyszerűen kikerülnek a látószögemből, hiszen ha nem vállalják magukat, az már nem jelent semmi jót.
Szóval hogy kereshetnék? Köszönöm a segítségüket.

Válasz:

Kedves Judit!

Sokan gondolják, hogy az ő esetük különösen nehéz. Például elvált szülő kisgyerekkel, friss válás a háttérben, épp ellenkezőleg: már régóta semmilyen kapcsolata nem volt, esetleg gyászolja a házastársát, akivel hosszú éveken át éltek szeretetben, megbecsülésben.

Az 50 és 60 közötti korosztály számára sem nehezebb az ismerkedés mint bárki más számára: gondoljuk csak végig az előnyöket: többnyire van biztos egzisztencia, nincs eltartandó gyerek, és különösen, ha olyan fiatalos, mint Ön: feltehetőleg épp kellő mértékben van elfoglaltsága és szabadideje egyaránt. Mozgékony, agilis, igényes. Ebben a kategóriában bőven találni korban Önhöz illő férfiakat is.

Ha valaki nem tölt fel magáról képet, nekem először az jut eszembe, hogy technikai nehézségei vannak, vagy egyszerűen nincs magáról használható képe. De valóban összehasonlíthatatlanul zuhan azoknak a megkeresése, akiknek az adatlapján nem szerepel fotó. Azért van kompromisszumos megoldás. Azt tanácsolom, hogy bátran böngészgessen az adatlapok között, és ha talál szimpatikus férfit, írjon neki és kérjen tőle fényképet. Ha fontos neki az ismerkedés, akkor előbb-utóbb megoldja és küld magáról.

Sok sikert kívánok:

Sólyom Ági

Párkapcsolati súgó


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése