-

2014. december 10., szerda

Sólyom Ágnes: készülj az ünnepekre

Az emberek három csoportba sorolhatók. A Morgók, a Szerencsétlenek és a Tettre készek. Morgók úgy vélik, nekik minden jár...




Alanyi jogon jár törődés, megbecsülés, sok pénz, kevés munka, alanyi jogon jár a boldogság. A Szerencsétlenek épp ellenkezőleg: ők olyan nyomorultak, nekik tényleg semmi sem jár, épp ezért fölösleges bármilyen erőfeszítést tenni, nekik úgysem sikerül. Gondolják magukról ők. És vannak a Tettre készek, akik hajlandók megfogni a dolgok végét, amikor észreveszik, hogy alanyi jogon nem kapják meg mindazt, ami nekik jár, és nem gondolják ettől, hogy nem is kaphatják meg. Mert tudják: tudnak érte tenni és hajlandók is érte tenni. A megbecsülésért, a törődésért, a sok pénzért, azért, hogy kevesebb munkával is elérjék céljaikat. Hogy boldogan éljenek. Ők azok, akik, ha csöpög a vízcsap, nem várnak, míg valaki megjavítja, hanem nekiveselkednek. Vagy ha tudják, hogy reménytelen, kihívják a szerelőt. Ők azok, akik nem mondják: "Áááá, én nem tudok palacsintát sütni!", hanem kikeresik a receptet és addig próbálkoznak, míg egyszer sikerül. Ők azok, akik nem fogják az oktatásügyre, hogy nem tudnak egy épkézláb mondatot se kinyögni egy idegen nyelven, hanem felnőtt fejjel beiratkoznak egy tanfolyamra és munkát fektetnek a tanulásba. Ők azok, akik a párkapcsolatuk boldogságáért is hajlandóak érdemben tenni: könyveket olvasnak, tanácsadóhoz fordulnak, képzik magukat.

Te melyik csoportba tartozol?

Ha Morgó vagy, veszekedhetsz és küzdhetsz tovább a pároddal. Csak kérlek, gondold végig, mennyire volt ez eddig eredményes!
Ha Szerencsétlen vagy, siránkozhatsz tovább, hogy Neked úgyis mindegy. Csak akkor tudd, hány évet akarsz/fogsz még szerencsétlenül, boldogtalanul leélni?
Ha Tettre kész vagy, akkor tudom, hogy Te vagy az, aki bújja a párkapcsolati könyveket, a magazinokban a cikkeket, talán már az is megfordult a fejedben, hogy szakemberhez fordulj a problémáddal. Neked tudok segíteni az Online Párharmónia Tanfolyammal! Ha nem akarsz lemaradni a garantált ajándékról, a Párharmónia kártyáról, akkor igyekezz a jelentkezéssel, mert vészesen fogynak a csomagok! Csak az első 50 jelentkező kaphatja meg!

Jelentkezz itt: Online Párharmónia Tanfolyam


Kellemes karácsonyi készülődést kívánok:

Sólyom Ági

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése