-

2014. december 2., kedd

Mikor oszthatsz meg nagyobb titkokat is a randipartnereddel?

Mindenkinek van egy-két olyan apró titka, amit nem szívesen tár fel idegenek előtt, amíg nem bízik meg egészen a másikban.




Mielőtt aggódni kezdenél, gondold át, hogy valóban nagy és mély titokról van-e szó, vagy csak pusztán egy tényről, egy plusz információ rólad.

A legjobb tanács, amit a témával kapcsolatban adhatunk az az, hogy hallgass az ösztöneidre. Érezni fogod, ha elérkezett az idő arra, hogy komolyabb titkokat is megossz a randipartnereddel.

Az időzítésnél talán fontosabb, hogy hogyan közlöd a bizalmas információt, mert a választott stílus függvénye, hogy milyen reakciót váltasz ki.

Ha izgulsz és zavart vagy, akkor azt közvetíted, hogy szégyenkezel az adott titokkal kapcsolatban. Ha nyugodtan beszélsz, akkor egy plusz ténynek fog hatni, amit érdemes tudni rólad.

Készülj fel arra, hogy a randipartnered kérdéseket fog feltenni. De ez csak azt jelenti, hogy érdeklődik irántad és fontos vagy neki, úgyhogy válaszolj nyugodtan.

Azt viszont kerüld el, hogy az első randin a legféltettebb titkaidról fecsegj. Persze, hallgass az intuícióidra, de ha az első randin már szeretnél kitárulkozni, akkor valószínűleg rossz irányba visznek az ösztöneid. Az őszinteség a legfontosabb.

Forrás: YourTango

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése