-

2014. november 14., péntek

Sok kérdés, kevés információ

A párkeresés is a digitális világ betegségében szenved. Elveszünk a rengeteg információ között: azt hisszük sokat tudunk, mégis konkrétumokból csak nagyon kevés van a kezünkben.





Miért viselkedik ilyen furcsán? Vajon tetszem neki? Készen áll egy kapcsolatra? Talán csak szexre kellek neki? Szeret még?

Rengeteg ilyen és ehhez hasonló kérdés fordulhat meg azok fejében, akik szerelmesek vagy, akik kapcsolatra vágynak. A megoldás minden esetben ugyanaz: információra van szükséged és arra, hogy elemezd azokat és így megtudd a választ a kérdésekre.

Egy dolgot lenne fontos megértenünk: alapvetően nem a digitális világra vagyunk programozva, a megérzéseinkre és megfigyeléseinkre kell hagyatkoznunk.

Ha valakivel kapcsolatban kérdéseink merülnek fel, bizonytalannak érezzük a vele való viszonyunkat, általában rögtön a különböző közösségi portálokra csapunk le, ahol bejegyzéseket és képeket elemzünk, próbáljuk kerülőúton kideríteni, hogy tulajdonképpen milyen okok is állnak a kiszemelt viselkedése mögött.

Tehát annyi a dolog nyitja, hogy figyelsz, nem veszel el az információk tengerében, ha kérdések merülnek fel benned, nyíltan felteszed őket és nem a telefont vagy a számítógép monitorját figyelve várod a megoldást. Neked is könnyebb dolgod lesz a továbblépésben, ha tisztán látsz.

Forrás: Huffington Post

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése