-

2014. november 28., péntek

Randizz úgy mint egy férfi

Most egy kicsit ne figyeljenek a pasik, mert megmutatjuk, hogyan tud egy nő is úgy randizni, ahogyan az igazi alfahímek. Tartsd meg a méltóságod, a józanságod és a függetlenséged már a formálódó kapcsolat legelső lépcsőfokán, a randikon is.





Érzelmi kimerültség, férfigyűlölet és félelem az elköteleződéstől. Ez mind annak a következménye, hogy eddig rosszul álltál hozzá a férfiakhoz és a randizáshoz.

Szögezzük le az elején, hogy ha párkapcsolatra vágysz, akkor elkerülhetetlen egy-két, de inkább több tucat randi. Úgy tűnik, hogy a hölgyek tudnak abból profitálni, ha inkább férfiaggyal fognak hozzá a folyamathoz - akár online, akár offline módon ismerkednek.

Biztos megtörtént már veled is, hogy egy jól sikerült randi után nem keresett soha többet a fiú, srác, férfi. Ilyenkor felmerül a kérdés, hogy mi lehetett a probléma? Mit rontottál el? A válasz: semmit- Azt is el kell fogadnod, hogy valószínűleg soha nem fogod megtudni, hogy mi járt a fejében, de ez nem is baj.

Az egyedüli dolog, ami számít az az, hogy átlásd, kreáltál magadnak egy ideált, egy álom férfit, de ennek semmi köze a valósághoz, szóval ne ragaszkodj hozzá, engedd el, hidd el, a pasik sem kergetnek rózsaszín álmokat.

Az baj a nőkkel, hogy minden randevúra úgy érkeznek, hogy most aztán már a jövendőbeli férjükkel találkoznak. Ne szaladj ennyire előre, és inkább, mint a pasik, ne tulajdoníts nagy jelentőséget egy találkozásnak és ne is várj tőle irreálisan sokat.

Tehát lassíts le, kicsit próbálj meg nem a szíveddel gondolkozni és legyél nyitott több férfi irányába is.

Forrás:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése