-

2014. november 12., szerda

Ne hazudj, csak ne mondj igazat

Alapjáraton gyermekkorunktól kezdve azt halljuk, hogy hazudni bűn. Vagy legalábbis azt, hogy nem szép dolog. Az első randin mégis van pár olyan eset, amikben tehető kivétel.


A munkád pontos megnevezése

Ez egy randi, nem egy állásinterjú. Ahelyett, hogy túlságosan elmélyednél a szakmád részleteiben, mesélj arról, hogy mennyire szereted azt. Hidd el, a randipartnered is értékelni fogja, mert így legalább ő is be tud kapcsolódni a beszélgetésbe, még akkor is, ha nem ért a szakterületedhez.

A teljes neved

Talán túlságosan paranoiásnak tűnhet az, aki nem mutatkozik be a teljes nevén, pedig jogos, ha nem akarjuk, hogy leinformáljanak minket. A közösségi portálok világában, ezt már viszonylag könnyű kivitelezni. Főleg, ha egy buszon szólítanak le. Persze, ha előzőleg egy online társkeresőn ismerkedtetek meg, ahol a saját neveddel regisztráltál, akkor az egész érvényét veszti...

Az ötéves terv

Mikor szeretnél gyerekeket? Mikor házasodnál? Szeretnél a közeljövőben költözni? Ezek mind olyan kérdések, amikre nem feltétlenül kell válaszolnod az első pár randin.

A kettőtök közti távolság

Mielőtt igazán megismernétek egymást hiba lenne elárulni, hogy nem a szomszéd utcában laksz, hanem mondjuk egy másik városban. Adj esélyt arra, hogy előbb meglássátok, megvan-e kettőtök között a szikra.

Forrás: News.com.au

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése