-

2014. november 26., szerda

A 6 legirreálisabb elvárás: nőktől férfiaknak

Elvárásai mindenkinek vannak. Ki ne szeretne egy modell alkatú lánnyal vagy egy férfi istennel randizni. Vedd le a rózsaszín szemüveget, és láss tisztán. Egy már hosszabb ideje tartó kapcsolatban nyilván nagyobb hangsúlyt kapnak az elvárások, de nagy részük már a randizási fázisban is él.





Rá ne merj nézni más nőre

Tudományos tény, hogy nem lehet kontrollálni, merre kalandozik a szem és azt sem, hogy más nőket is vonzónak találjon egy férfi. De ez nem jelenti azt, hogy folytatása is lesz a történetnek.
Valljuk be, a nők sem szentek ebből a szempontból.

Miért nem tudsz egyszerűen őszinte lenni?

Mindig mindenben az igazat és csakis a színtiszta igazat mondani. Lehetetlen. Jobb egy kis titokzatosság. Csak gondold át, egy-két csúsztatás a nőktől is kitelik. A férfiaktól miért várnánk mást?

Királynő vagyok - bánj is úgy velem

Az önbizalom irigylésre méltó dolog, de ne ess át a ló másik oldalára. A bókokat elvárják a nők, de miért kellene erőltetni? Jobb ha természetesen jön belőlük.

Egzisztenciakérdés

Szerezz új, jobban fizető munkát, ahol jobban megbecsülnek. Néha a nők túlságosan belelovallják magukat a kérdésbe. Persze, persze, azt szeretnék, ha a férfi megteremtené az egzisztenciáját, ami valóban fontos dolog, de miért a nyomásgyakorlás? Utalgatni lehet, de a karrierje alakítása fölött mindenkinek szabad kezet kell adni, nemtől függetlenül.

Ugye nem fogod megint AZT a pólót felvenni?

A férfiak nem a divathoz fűződő jó viszonyukról híresek, sőt imádják az agyonhordott kedvenc darabjaikat, legyen az egy kopott ing vagy egy lyukacsos póló. Szóval, jobb, ha nem kérik meg a hölgyek őket, hogy dobják a kukába ezeket a szerencsehozó darabokat.

Mutass több érzelmet - még sosem láttalak sírni…

A sírás a gyengeség jele? Ma már egy nőt jobban le lehet nyűgözni a könnyekkel, mint egy csokor rózsával. Azért az őszinteség itt is fontos.

Forrás:

MTV

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése