-

2014. november 25., kedd

Kiss-Nemes Veronika - Több vasat tart a tűzben!

Az ismerkedés, internetes társkeresés során többször szembesülhetünk azzal a helyzettel, hogy randipartnerünk közli, ő még elmegy pár randira mással is. Természetes, hogy ez negatív érzéseket kelt bennünk. Nézzük, mit tehetünk ellene.





Egy ideig várakozhatunk, találkozhatunk, veszteni valónk nincs. Ha más nem randikészségeink fejlődnek. Mindenki határozza el, mennyi ideig vár a másik döntésére, hogy közösen komolyabbra fordítják-e kapcsolatukat?

Ha másik hónapokig vacillál, nem biztos, hogy érdemes csak rá várnunk, könnyen csalódhatunk. Élhetünk az ő módszerével, ismerkedjünk mi is, hátha ráakadunk valakire, akivel egyből egymásra kattanunk.

Ha sok más randit leszervez magának kiválasztottunk, lehet nem gondol magához illőnek minket. Ez nem túl jó hír a kapcsolat indulása szempontjából. Nem mindegy, hogy valaki minket akar, vagy beéri velünk, ha mindenki más lekoptatta.

Tehát itt is az önvizsgálat az első. Meddig bírja az önértékelésünk a várakozást csak egy személyre. Megérdemli-e ő egyáltalán, hogy várunk rá? Mi lehet az, ami nem tetszett neki, amiért még nézelődik?

Kiss-Nemes Veronika

Pszichológus, Önismereti- és párkapcsolati tanácsadó

www. pszichologus.me

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése