-

2014. október 3., péntek

Pezsgő októberi programajánló

Október első hétvégéjén garantáltan nem fogtok unatkozni. Még tartja magát a nyári lendület, ennek köszönhetően számtalan koncert és buli vár. Korosztálytól függetlenül, mindenkit.


Persze, a nyugodtabb programok kedvelői is megtalálják a számukra érdekes elfoglaltságot: kiállítások és különböző rendezények keretében. Válogassatok kedvetekre. 

Szombaton a Péterfy Bori & Love Band koncertezik Budapest közkedvelt helyszínén, az A38-on. Akár a vidékieknek is megéri ellátogatniuk a fővárosba, a dinamikus énekesnő és bandája mindig felejthetetlen élményt nyújt.


Javában zajlik a 2014-es Budavári Pálinka- és Kolbászfesztivál, ahol a gasztrokülönlegességek mellett a programok is figyelemre méltóak. Szombaton, október 4-én a Greenfields, a Skafunderz és este az Ocho Macho felel a hangulatért, vasárnap pedig a Swing Django, a Creme de la Pop valamint a Maszkura és a Tücsökraj. 


A szombat este a Budapest Jazz Klubban a nyugalom jegyében fog telni, hiszen a László Attila - Oláh Kálmán Quartet játszik, a klub ígérete szerint levegős, finomabb hangzású dalokat hallhat a közönség.  


A Tükörben a Világ csapatot a Zöld Fiatalok és a Cellux Csoport alapította; 2006 óta tartanak a globalizáció témáját feldolgozó interaktív foglalkozásokat gyerekeknek és fiataloknak. A látogatók a Tükörben a világon megismerhetik hazájuk és más nemzetek ökolábnyomát. A tárlat középpontjában a tudatos vásárlás, a közösség, a felelősségvállalás és a szeretet áll.


Immár 11. alkalommal rendezik meg a Design Hét Budapestet. Idén a rendezvény fókuszában a mindennapi életünket egyre inkább átható technológia, az internet, az okos eszközök használatának általános elterjedése, és ezeknek a design számos területére gyakorolt hatása áll.
Az Átvitt értelem szlogen jegyében a fesztivál programadó rendezvényei elsősorban a formatervezés és a technológia kapcsolódási pontjait, lehetőségeit, legújabb eredményeit, aktuális kérdéseit mutatják be, esettanulmányokkal, előadásokkal, gondolatébresztő beszélgetésekkel.  


Az Akvárium Klub a családosoknak kedvez. Családi Akvárium címmel október 5-től minden vasárnap várni fogják a gyerekeket és szüleiket az Erzsébet téren, koncertekkel és játszóházzal. Tökéletes vasárnapi kikapcsolódás.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése