-

2014. október 3., péntek

A legfurcsább társkereső oldalak

A Huffington Post listát készített a legbizarrabb társkereső oldalakról. Nem is gondolnánk, hogy az angol nyelvterületen élők számára már olyan speciális site-ok is működnek, amik egy-egy közös érdeklődési körre alapoznak.


Azoknak találták ki ezeket a furcsábbnál furcsább keresőoldalakat, akik számára egy bizonyos érték, tulajdonság vagy szokás fontos. Lényegesen leszűkítik tehát a kört, így kevesebb partnerjelöltből lehet választani, de ha valaki nem a kompromisszumok híve, akkor jó megoldásnak tűnhet ezek közül választania. Kérdés csupán, hogy mennyire lehet úgy nekiállni a társkeresésnek, hogy egyáltalán nem vagyunk hajlandóak engedni.

Mindenesetre a speciális igényeket kielégítő oldalak népszerűek. Ennek megfelelően létezik már a gluténmenetes táplálkozás híveinek, a lóimádók körének, a bohócoknak, a csípős ételek kedvelőinek, a milliomosoknak és azoknak is, akiknek különböző ételallergiái vannak. De más-más oldalakra regisztrálhatnak azok, akik csúnyának érzik magukat vagy éppen ellenállhatatlanul gyönyörűnek.


A sort még hosszasan lehetne folytatni, ha kíváncsiak vagytok nézegessetek képeket a Huffington Post oldalán. Mindenki megtalálja a hozzá leginkább illőt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése