-

2014. október 6., hétfő

Ismerkedünk - Móni sikersztorija a Cronoson

Móni úgy talált sikeresen társra a Cronoson keresztül, hogy kifejezetten csak a hozzá közel lakók adatlapjai között böngészett.



Miután regisztráltam az oldalon folyamatosan érkeztek a megkeresések. De sajnos hiába volt közöttük olyan is, aki tetszett, nekem egy fontos szempontot kellett figyelembe vennem: olyan partnert kerestem, aki nem lakik messze tőlem.

Végül, egy hozzám közel élő mezőtúri fiatalember is írt, aki ráadásul már elsőre szimpatikus volt. Néhány levélváltás után úgy éreztük nincs okunk arra, hogy tovább várjunk, ezért megbeszéltünk egy randevút. 

Az első találkozáskor órákig sétáltunk és beszélgettünk egy parkban. Végig kedves, aranyos és figyelmes volt velem. Az is gyorsan kiderült, hogy nem ferdített a leveleiben, mert tényleg olyan ember, mint amilyennek leírta magát.

Azóta minden hétvégét együtt töltünk, bemutattuk egymást a gyermekeinknek is. Mindenki elfogadta a kapcsolatunkat és nagyon boldogok vagyunk. Igaz, még csak az ismerkedési fázisnál tartunk, de egyelőre minden tökéletesen alakul, bátran ajánljuk mindenkinek.

Köszönjük a segítséget:

Móni és József

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése