-

2014. október 1., szerda

Nem Krúdy világában élünk- Interjú Répás Pállal, a Cronos társkereső Budai - Hegyoldal irodájának vezetőjével


Ismerőseimmel, barátaimmal gyakran beszélgetünk a párkeresés nehézségeiről. A profitorientált fogyasztói társadalom romantika nélküli, elidegenedő világ.






 A nők nem ejtik el a kesztyűjüket, ha kapcsolatot szeretnének kezdeményezni egy szimpatikus úriemberrel, és a férfiak sem Krúdy világában élnek, ahol a lovaskocsit megállítva, hódolatukat fejezik ki a nők szépségének a szereplők. Az internet és a tömegkommunikáció virtuális világában elsorvadnak a személyes élmények, ez megnehezíti a kapcsolatteremtést.

Tizenkét évig tartó házasság után váltam el és az új kapcsolat keresése döbbentett rá, milyen nehéz is a megfelelő társat megtalálni. A megszerzett tudást kamatoztatom most a munkámban.
A BUDAI HEGYOLDAL TÁRSKERESŐ küldetése az egyedülállók igazi társának felkutatása igényes körülmények között. Kitűzött célunk, hogy az emberi értékeket előtérbe helyezzük.

Miért választottad ezt a hivatást? 

Mivel az egész életem során szerettem ismerkedni, emellett érdekel az emberek viselkedésének a háttere, a pszichológia, szeretek kommunikálni és tanácsokat adni, segíteni, baráti és társas kapcsolatokat összehozni, közösségeket építeni, ezért számomra kézenfekvő volt, hogy társkeresési tanácsadással foglalkozzak. Itt felhasználhatom az életem során megszerzett tapasztalataimat és ezzel hatékonyan segíthetem a hozzám fordulókat.



Zömében kik fordulnak hozzád segítségért? 

Életkor tekintetében főleg a 35-65 éves korosztály. Mivel a budai hegyoldalban élek 18 éves korom óta és sok egyedül élő barátom van, ezért azoknak tudok elsősorban segíteni, akik szintén itt élnek és a lakóhelyük közelében élőkkel szeretnének ismerkedni.



Miben tudsz segíteni azoknak, akik hozzád fordulnak? 

Nálunk első a diszkréció, ez azért is fontos mert igény esetén személyesen konzultálunk az a hozzánk fordulókkal. Ezeknek a beszélgetéseknek köszönhetően hiteles, leinformálható ügyfélkörünk alakult ki. Emellett színvonalas programokkal is hozzájárulunk a baráti és párkapcsolatok alakulásához.
Szerintünk fontos a környezet. A budai hegyoldalban lévő barátságos irodában, nyugodt, oldott hangulatban, bizalmas légkörben lehetőség nyílik a kötetlen beszélgetésekre. Így fontos információkat tudunk meg a társkeresők személyiségével, életkörülményeivel, elvárásaival kapcsolatban, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy az igényeiknek megfelelő partnert találjunk.



Kiknek javaslod, hogy hozzád forduljanak segítségért? 

Elsősorban azoknak, akik igénylik a leinformálható, diszkrét társközvetítést és nem szeretnek unatkozni. Nálunk mindig zajlik az élet: zenés-táncos ismerkedési estekkel, nyári kerti partikkal, egyedi vezetésű utazásokkal, kirándulásokkal, sítúrákkal és wellness hétvégékkel tesszük izgalmassá a hétköznapokat.


BUDAI HEGYOLDAL TÁRSKERESŐ IRODA elérhetőségei:
Címünk:  1118 Budapest, Előpatak u. 25.  (a sasadi hegyoldalban)
Répás Pál  irodavezető +3630 7374 506
E-mail cím: repas.pal@ctk.hu





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése