-

2014. szeptember 30., kedd

Shhh Dating: Csendes randi

Angliában élen járnak a furcsábbnál furcsább randizási szokások meghonosításában. Májusban a csendes randi hódított, aminek sikere azóta is töretlen.



A Shhh Dating egyedülállóknak szóló rendezvényeket, rapidrandikat és egyéb hagyományos eseményeket szervez, viszont mindezeken tilos megszólalniuk a résztvevőknek...
Azt, hogy mi áll a csendes randi elgondolása mögött, valószínűleg mindenki átérzi. Nap mint nap megyünk el egymás mellett, úgy, hogy közben a telefonunkat nyomkodjuk és olyanokkal beszélünk, akik nincsenek azonos térben velünk. Persze, a különböző alkalmazások és eszközök nagyszerűségét nem vitathatjuk el, mégis elvesznek valami fontosat a jelen pillanatból. Azt, hogy egymásra figyeljünk.

Ezt realizálta Adam Taffler, aki a Shhh Dateing megálmodója. Adam felismerte, hogy milyen fontos szerepe van a szemkontaktusnak abban, hogy mélyebb kötelék alakuljon ki nő és férfi között. Manapság pedig nem nagyon szeretünk farkasszemet nézni  a másikkal, ezért döntött úgy, hogy az általa működtetett Shhh Dating nem az élőszón keresztül ismerteti össze a hozzájuk érkező párkeresőket, hanem az ösztönök útján indítja el őket.

Adam nem titkolja, hogy pályafutása során már rengeteg érdekességgel találkozott. Voltak olyan kliensei, akik állati hangokkal próbáltak egymással kommunikálni, de az is megesett, hogy fél óra szemkontaktus után távozott egy pár és azóta is remekül kijönnek egymással. Korosztálytól függetlenül érdekes kikapcsolódás lehet mindenkinek.

Forrás: Telegraph

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése