-

2014. október 10., péntek

Jelolvasás - Már az első randin

A randi izgalmában kevésbé figyelünk a jelekre, pedig pár apróságból már könnyen lehet olvasni, mindenkinél vannak árulkodó jelek.




Humor kérdés:

Ha meg tud nevettetni, akkor nagy baj már nem lehet. A top 10 legfontosabb tulajdonságban benne van az is, hogy bizonyos dolgokat milyen hozzáállással kezel a partner. Rengeteg dolgon csak vidáman lehet felülkerekedni. Vigyázat: nem szabad, hogy a kiszemelted átessen a ló másik oldalára és ne vegyen komolyan dolgokat. A humor, a pozitív attitűd az, amire a szürke hétköznapok során szükségetek lesz.

Figyel:

Nem elég csupán az, hogy figyelmesen hallgat. Legyen érdeklődő, kérdezzen és emlékezzen azokra a dolgokra, amiket megosztasz vele. Ha valóban érdeklődik irántad, akkor a hozzá kevésbé közel álló témákról is el tudtok beszélgetni, már az első alkalommal is.

Van véleménye:

Egy igazán jó beszélgetés vélemények csatájáról szól. Jó jel lehet, ha már az első randin megosztja veled a saját gondolatait, érvel és vitáz a saját igaza mellett, de beismeri azt is, ha valamiben neked van igazad.

Problémamegoldó:

Ha konfliktusos helyzet alakul ki a párkapcsolatban, nagyon fontos, hogy a megoldást együtt érjétek el mindenféle taktikázás vagy visszavonuló fújása nélkül.

Elfogad olyannak amilyen vagy:

Talán elcsépelt féligazságnak tűnhet, de az alapvető különbségek nem szabad, hogy megrontsák a kapcsolatotokat. Az eltérő vélemények, attitűdök, ötletek és érdeklődési körök csak színesíthetnek egy párkapc. Fogadjátok el egymást.

Rendezett háttér:

Csak az az ember lehet kiegyensúlyozott, akinek a kapcsolatai, a munkája, a baráti és a családi kapcsolatai egyaránt rendezettek. Így a párkapcsolat terén sem lehetnek nagy problémáitok. Érdemes azt is megfigyelni, hogy hogyan kezeli a sikerélményeket és a kudarcokat hogyan dolgozza fel - ebből is rengeteg minden leszűrhető.

Érzelmi érettség kérdése:

A játékosság néha jól jöhet, de rá kell jönnöd arra is. hogy valójában érett személlyel van-e dolgod. Csak az tud később támogató lenni a kapcsolat során, aki tud felelősséget vállalni, uralkodni az érzelmein és kellőképpen motivált.

Huffington Post

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése