-

2014. szeptember 3., szerda

A szerelmet mindig keresni fogják az emberek - interjú Sándor Beátával, a Cronos Társkereső központi irodavezetőjével

Sándor Beáta, a Cronos budapesti irodavezetője hisz abban, hogy "Egy párkapcsolat értéke felbecsülhetetlen: segít leküzdeni a félelmet, ledönti a korlátokat, és mindent lehetségessé tesz." Bea úgy látja, hogy mennyire fontos az ember életében a nagybetűs TÁRS közel sem korfüggő, mindig minden a megfelelő időben talál ránk, így van ez a harmonikus, kiegyensúlyozott, boldog párkapcsolat létrejöttével is, ezért mindig esélyt kell adnunk a lehetőségeknek.  





Miért választottad ezt a hivatást?

Eddigi munkáim során mindig emberekkel foglalkoztam, ezért tapasztalatból tudom, hogy minden ember más, minden emberhez máshogy kell szólni, és mindenkinek más jelent segítséget. Én pont ezt szeretem a munkámban. Vannak dolgok, amikre az embereknek szükségük van, és nem fognak róla lemondani. Ételt, italt mindig fognak venni az emberek, ruhát mindig fognak hordani, és a szerelmet mindig fogják keresni, kortól, nemtől függetlenül.

Zömében kik fordulnak hozzád segítségért?

Az a tapasztalatom,vagy talán a véleményem, hogy nagyon sok ember nem társat keres az oldalon, hanem kifogást. Szeretne maga mellé egy nagybetűs TÁRSAT, de nem szánta még el magát. Én személyesen veszem fel az emberekkel a kapcsolatot, és ajánlok egy-egy lehetséges társat. Ilyenkor nem hasra ütök, és rákattintok valakire, hanem az elvárásokat, adatokat, fényképeket megnézve egy ideális társat ajánlok. Ez persze nem azt jelenti, hogy biztos, hogy el kell fogadni, de az esetek 95%-ában nemet írnak, vagy nem is válaszolnak. Akik megkeresnek, ők pont azok, akik már el is szánták magukat,  és nyitottak új emberek megismerésére. Ők mindig reagálnak az ajánlásokra, és 90%-ban el is fogadják. Mindenki elmondja, hogy a személyes találkozásban hisz, de ettől függetlenül mindenki az adatlap alapján akar dönteni. Azoktól , akik hozzám fordulnak segítségért, mindig megkérdezem: Mi az amit egy randevú alkalmával veszíthetnek, és mi az amit nyerhetnek vele? Mi a legrosszabb, és mi a legjobb dolog ami történhet?
Lehet, hogy elmegy vele pár óra, amit hasznosabban is eltölthetne, de lehet, hogy megtalálja azt az embert, akivel el tudja képzelni az életét, aki mellett megtalálja az oly rég várt boldogságot.
És így, ezzel a gondolkodással sokkal nagyobb eséllyel találják meg a párjukat.

Miben tudsz segíteni azoknak, akik hozzád fordulnak?

Az embereknek nagyon sokat segít már az, ha tudják, hogy nincsenek egyedül,és nem  csak nekik nehéz a társkeresés. Már az első beszélgetésnél kiderül, hogy mi az, amivel eddig nem boldogultat,és hol akadt el a társkeresésük. Megnyugtatja őket a tudat, hogy ismerjük a másik felet, és ki tudjuk emelni azokat a tulajdonságokat a másikban, amitől nem egy lesz a sok közül, hanem azaz egy, akivel nem lehet kihagyni a találkozást. Sokan elbizonytalanodnak egy idő után,törlik magukat az oldalról, majd két hónap múlva ismét regisztrálnak. Ilyenkor jó, ha ott van valaki, aki nem ismeretlen, de mégsem egy barát, akinek talán nem beszélne ilyenekről. Megnyugtatom,és újult erővel folytatjuk a társkeresését. Mindenkinek más jelent segítséget, és alkalmazkodva hozzá, segítek is.

Hányan találnak párra a segítségeddel?

Egyszer azt mondták nekem, hogy addig, amíg valamit számszerűen tudok követni, az vagy nagyon lassan változik, vagy még nagyon kicsi számról beszélhetünk. Gondoltam már arra, hogy egy naplót kéne vezetni, benne nevek, képek, történetek, de ez még sajnos nem történt meg. VISZONT, ami késik, nem múlik! :)

Megosztanál velünk 1-2 sikertörténetet?

Nekem Dániel, és Kriszti történet jutott először az eszembe. Dániel egy nagyon érdekes, szórakoztató, különc férfi, aki hitte, hogy segítségünkkel megtalálja élete szerelmét. Az első beszélgetésnél azt gondoltam, hogy ő a „nehezebb” kategóriába tartozik. Viszont egyszer telefonált, hogy az egyik sikeres randevúból kialakulóban van egy kapcsolat. Később már a hölgy nevét is elmondta, Kriszti. Mindig telefonált, és jelezte nekünk, hogy milyen irányba halad a kapcsolatuk. Aztán egy hétfői napon telefonált, hogy össze is költöztek, és most napjainkban, már gyűrűt vettek. Valakinek nem kell sok idő, hogy tudja, megtalálta az ideális társat. Biztos vagyok benne, hogy még sokáig fog telefonálni, és mindig megköszöni a Cronos csapatának a segítséget.

A másik történet ami eszembe jutott, még folyamatban van, de ez is egy nagyon jó példa. Itt direkt nem mondanék neveket. A hölgy már hónapok óta tagunk volt, nagyon sok ajánlást küldtem neki, Ő szimpatikusnak is vélte az Urakat, de folyamatosan visszautasítást kaptam a másik oldalról. Elkezdtem nézni az adatlapját, és néztem, hogy min kéne változtatni. Végül a fénylépét cseréltem ki, egy olyan képre, ami ott volt az adatlapon, csak nem profilképként. Nem volt egy kihívó kép, de mégis megnyerőbbnek éreztem. A csere után mikor felvettem egy már korábban szimpatikusnak vélt Úrral a kapcsolatot, jött a várt reakció. Egyből igen volt a válasz. A férfi üzenetei tele voltak nagy betűkkel, felkiáltójelekkel, és sok-sok köszönömmel. Azóta már volt találkozó is, és várom a visszajelzést, hogy milyen irányba halad a kapcsolat.
Néha egy apró dolgon csúszik el a társkeresés, és mi ezeket az akadályokat tüntetjük el.

 Kiknek javaslod, hogy hozzád forduljanak segítségért?

„De mi is az a szerelem? A világon az egyik legélvezetesebb állapot, amely nemcsak másodpercekig tart. Egy örömteli őrület, az érzelem, amely egy párkapcsolat mesteri fűszere. A szerelem kaland, mámor, szenvedély és fájdalom is egyben. Izgat és nyugtat, felhevít és lehűt egyszerre.” (Belső Nóra)
Kinek javaslom, hogy hozzám forduljon? Mindenkinek, aki szeretné ezt az állapotot, és úgy érzi, hogy egyedül nem fog sikerülni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése