-

2014. szeptember 1., hétfő

Sokaknak nem segítségre, hanem lehetőségre van szüksége a társkereséshez - interjú Barányi Ágnessel, a Cronos Társkereső váci irodavezetőjével

Barányi Ágnes, a Cronos Társkereső váci irodavezetője szerint a hozzá fordulók többségének nem segítségre, inkább lehetőségre van szüksége a pártaláláshoz, mert szűkebb környezetében, nem találja a társát, vagy elfoglaltsága miatt nincs ideje a komoly társkeresésre. Ági teljes körű, személyre szabott társkereső szolgáltatást nyújt ügyfeleinek, és azt szeretné, hogy aki bizalommal fordul hozzá, a legteljesebb mértékben meg legyen elégedve.



Mióta foglalkozol személyes tanácsadással és miért választottad ezt a hivatást?

2007-től vagyok irodavezető, eredeti foglalkozásom pedagógus, szívesen kommunikálok emberekkel. Korábban, a privát életemben is észrevettem, hogy jól ráéreztem 2 ember összeillőségére, ill. azokra a "láthatatlan jelekre (pl. testbeszéd, hanglejtés stb.), ami elindult közöttük, bár ők még nem észlelték. Előfordult, hogy erre felhívtam az érintettek figyelmét és a dolog működött! Ezt a fajta intuíciót nagyon élveztem, és kerestem a lehetőséget arra, hogy jobban ki tudjam használni. Ekkor találtam rá a Cronosra!

Zömében kik fordulnak hozzád segítségért?

Mivel ez a társkeresési forma egyre elfogadottabb és nagyon népszerű lett, ma már nem ciki tanácsadóhoz fordulni. Ezért mondhatom, hogy mindenki szívesen fordul hozzám, kortól és végzettségtől függetlenül. Akár régóta van egyedül, akár átmenetileg. (Nyilván éreznek az ügyfelek némi szorongást, de ezt pillanatok alatt leküzdjük.)

Miben tudsz segíteni azoknak, akik hozzád fordulnak?

Az első alkalommal 1-1,5 órát beszélgetünk, ezt nagyon fontosnak tartom. Ezt többnyire nagyon jól éli meg mindenki, mert sok esetben régóta nem beszélgettek senkivel, főleg ilyen dolgokról. Mostanság nem tudják az emberek kivel megosztani a gondjaikat. Fontos elmondanom, amit ő is hallani akar, hogy a vélt-és valós gondjaival nincs egyedül, és ezen itt, a mi segítségünkkel változtatni tud! Ha ezen túl vagyunk, jön a "második fázis": jó érzékkel ajánlok neki párt. Természetesen felajánlom az állandó kapcsolattartást, ami sok embernek biztonságérzetet ad. Ezen felül állandó biztatást kap mindenki, és elmesélem a sikertörténeteimet is: ez hitelesé teszi a mondanivalómat, valamint vágyainak beteljesülését is reálisabban látja majd a társat kereső.

Megosztanál velünk 1-2 sikertörténetet?


2011- elején a váci irodámban regisztráltam Pistit, aki egy nagyon ügyes kezű, szorgalmas cipész Vácon. Kérte, hogy segítsek neki a keresgélésben, mert ő igazából nem ismer senkit,mivel egy zalai kis faluból jött ide dolgozni a jobb megélhetés reményében. Pisti azonnal belopta magát a szívembe, mert ő abból a kis zalai faluból jött, ahonnan az én nagyapám is származott. Egyértelmű volt számomra, hogy neki egy csinos, kedves és falusi élethez szokott lány kell. Eltelt egy jó fél év, és bármennyire is szerettem volna, nem akadt megfelelő hölgy. Egyszer csak megjelent Lívia, egy kedves, csinos lány, aki egy környékbeli kis faluban lakott, 30-as évei derekán, utolsó reményként nyitott be hozzám. Elmondta, hogy a szüleivel él, Vácon egy gyárban dolgozik, babysitter tanfolyamra jár, imádja a gyerekeket és nehezen tud ismerkedni, mert a korabeli fiuk már családot alapítottak, nagyvilági férfiakkal pedig nem akar ismerkedni. Bemutattam egymásnak őket, s az intuícióm ezúttal sem hagyott cserben: esküvő lett a kapcsolatból!

Erzsikének jól menő papírboltja van Vácon, özvegy lett, hosszú ideig ápolta a férjét.
Van egy fia és egy lánya, akik felnőttek és már a saját életüket élik. Régóta ismerjük egymást, sokat beszélgettünk, mert elég hasonló a gondolkodásunk. Egy nap eljött hozzám, mert magányos volt, és változtatni szeretett volna. Eltelt pár hónap és megjelent Ferenc, aki az ország másik végében lakott ugyan, de mérnökként a cége Vácra helyezte. Ferenc is özvegy volt, két házasságból 3 gyermeket nevelt, ebből 2 felnőtt és egy tini lányt. Ennyi felelősség mellett saját magára már nem volt ideje, pedig tudta, hogy szüksége van egy társra. Felhívtam a figyelmüket egymásra, s bár hosszú volt az összecsiszolódás, mert két erős, de problémákkal és fájdalmakkal teli ember találkozott, mégis valami átvitte őket a nehézségeken. Szeretik és megbecsülik egymást már 5 éve.

Kiknek javaslod, hogy hozzád forduljanak segítségért?


Mindenkinek javaslom, aki változtatni szeretne jelenlegi helyzetén, mert én biztosan nem csinálnám, ha nem hinnék benne!!!

Váci irodánk elérhetőségei:
Cím: 2600 Vác, Zrínyi út 3 
 E-mail: baranyiagnes56@gmail.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése