-

2014. augusztus 6., szerda

Tőlünk függ, hogy milyen életet élünk - interjú Mándoki Gyöngyivel, a Cronos Társkereső Klub szigethalmi irodavezetőjével

Mándoki Gyöngyi, a Cronos Társkereső Klub szigethalmi irodavezetője úgy tartja: tőlünk függ, hogy milyen életet élünk. Nekünk kell megválasztani, hogy társsal vagy társ nélkül megyünk végig az úton. Végigjárhatjuk egyedül is, de kettesben szebb és könnyebb is. A boldog párkapcsolat ugyanis biztonságot, tartást, önbizalmat ad, megszépül általa a világ. A Társ tükrében láthatjuk meg igazán önmagunkat. Mellette, vele teljesedhetünk ki. A nő egy Férfi oldalán lehet igazán Nő, és így van ez a férfi esetében is. Akkor igazán Férfi, ha egy Nő csillog ékszerként az oldalán.

  • Mióta foglalkozol személyes tanácsadással, és miért választottad ezt a hivatást?
Sok éven keresztül kisbanki informatikai rendszert oktattam. Aztán megnyílt előttem az asztrológia felé vezető út, és a diploma megszerzése után egyre több ember fordult hozzám. Leggyakrabban párkapcsolatra vonatkozó kérdések kerültek elő. Akkor tudatosodott bennem, hogy valójában a magány az egyike a legnagyobb emberi problémáknak, különösen az idősebb korosztályban. Amikor rátaláltam a Cronos honlapjára, nem volt kérdés, hogy mibe vágjam a fejszémet. Ennek már 5 éve.
Nagyon szerencsés vagyok, mert minél többet adok a hozzám forduló embereknek, annál többet kapok.
  • Zömében kik fordulnak hozzád segítségért?
A társkeresés klasszikus formáját azok választják, akik komolyan társat akarnak találni.
Sokan fordulnak hozzám a virtuális világban csalódott, az online társkereséssel kudarcot vallott emberek köréből is. Minden életkorban szükség van segítségre, legyen szó gátlásokkal küszködő fiatalokról vagy nehéz élethelyzetbe jutott idősebb korosztályról.
  • Miben tudsz segíteni azoknak, akik hozzád fordulnak?
Mielőtt arra az elhatározásra jut, hogy eljön hozzám, a tépelődéseivel sok társtalan ember zsákutcába kergeti saját magát. Mi másra is gondol, mint sikertelenségre, megélt kudarcokra, kilátástalanságra. Kérdések elé állítja önmagát, melyekre gyorsan választ is ad a kétségbeesés. A lelki beállítottságát figyelembe véve próbálok mindenkit erősíteni, segítek visszaadni a hitét önmagában és másokban. Nem biztatok senkit azzal, hogy minden könnyű és egyszerű lesz rögtön, amint elkezdünk együtt dolgozni, de biztosítom arról, hogy megkapja a legnagyobb esélyt a pártalálásra. Az empátiámra, a tapasztalattal megalapozott jó tanácsaimra mindig számíthat.
  • Hányan találnak párra a segítségeddel?
Nagyon sokan, de inkább nem számszerű adatokkal válaszolnék. Azt tartom, hogy minden a fejben dől el. Aki azzal a vággyal, hittel és elvárással keres meg engem, hogy megtaláljuk számára az elvárásainak megfelelő Társat, azzal elérjük ezt a célt. Hiszek a vonzás törvényében, és tapasztalom, hogy működik.
  • Megosztanál velünk 1-2 sikertörténetet?
Évekkel ezelőtt jól szituált idősebb Úr keresett fel. Elbeszélgettünk, és éreztem, hogy Tekla nevű ügyfelem számára jelent meg nálam. Kiválasztottunk néhány - számára szimpatikus - hölgyet, akikkel majd felveszem a kapcsolatot.  Elsőként természetesen Tekla telefonszámát adtam oda neki, és Ő senki mással nem is találkozott. Együtt élnek, síelnek, nyaralnak, nagyon boldogok.
Egy másik esetben a Fiatalember az én ügyfelem, a Hölgy az érdi irodánk ügyfele volt. Kolléganőmmel megbeszéltük, hogy az elvárásaik és a külsejük alapján összeillőnek látjuk őket, és ezt a Pár is így vélte. Amikor meghívást kaptam az esküvőjükre, bepárásodott a szemem.
A párok a kapcsolat alakulása során együtt is, de legtöbbször egymástól függetlenül is megosztják velem az örömüket: a csodát, hogy egymásra találtak. Megköszönik, hogy hozzásegítettem őket a boldogsághoz. Szívmelengető érzés ezeket hallani. Ilyenkor mindig megélhetem, hogy „Azért vagyunk a világon, hogy az velünk szebb legyen, mint amilyen nélkülünk lenne.”
  • Kiknek javaslod, hogy hozzád forduljanak segítségért?
Mindenkinek, aki úgy érzi, ezer akadályt kell ahhoz legyőznie, ahhoz, hogy belevágjon a társkeresésbe, így hát nem is tudja, hogyan vágjon bele. Mindenkinek, akinek jó lenne odabújni, jó lenne elmondani, jó lenne kézen fogva, jó lenne sírva-nevetve, évődve-zsörtölődve. . . Mindenkinek, akinek jó lenne ketten, akinek jó lenne szeretni.
„Két személy találkozása olyan, mint két kémiai elemé. Ha létrejön valamilyen kölcsönhatás, akkor mindkettő megváltozik.” /C.G. Jung/

A szigethalmi Cronos Iroda elérhetőségei: 
Cím: 2315 Szigethalom, Dunasor u. 146 Telefon: 06306301136 E-mail: mandoki.gyongyi@ctk.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése