-

2014. augusztus 23., szombat

Társkeresés helyett társat találni - interjú Gacsádi Eszterrel, a Cronos Társkereső I. kerületi irodavezetőjével

Gacsádi Eszter, a Cronos Társkereső Klub I. kerületi irodavezetője szerint nem elég arra várni, hogy a dolgok jobbra forduljanak. Ahhoz, hogy nyerjünk a lottón, legalább egy szelvényt venni kell. Eszter úgy látja, manapság nagyon sokakat foglalkoztató, már-már divatos téma a társkeresés. Fontos azonban, hogy milyen utat választunk. Ehhez viszont jó tudni, milyen lehetőségek állnak a rendelkezésünkre. 


  • Mióta foglalkozol személyes tanácsadással?
3 éve kezdtem dolgozni a Cronos Társkereső Irodában, és azóta rengeteg csodás történet részese lehettem. Ez az ami miatt nem lehet megunni, ami mindig új erőt ad, és fenntartja a lelkesedésemet, hogy ugyanazzal a lendülettel, de mára már sokkal nagyobb tapasztalattal végezhessem ezt a munkát.
  • Zömében kik fordulnak hozzátok segítségért?
Először is nem szeretem a segítség szót, hiszen akik hozzánk fordulnak, nem azért teszik ezt mert segítségre szorulnak, hanem azért, mert a társkeresésnek egy színvonalasabb, emberibb és nem utolsó sorban hatékonyabb módját szeretnék választani. Ebből kifolyólag tagságunkban mindenféle korosztály képviselve van, és a legkülönfélébb emberekből áll. Egy dolog van ami minden ügyfelünkről elmondható: hogy komolyan gondolják. Nem csak szórakozni akarnak, nem kalandot keresnek, nem unaloműzésből foglalkoznak ilyesmivel, hanem valóban társat szeretnének. Sokan közülük már megjárták a különböző internetes társkeresők bugyrait, és azt megelégelve, választják ezt az utat.

Ugyanakkor sokan vannak, akik a virtuális világ helyett az emberi kapcsolatokban, a személyes találkozásokban, a valódi beszélgetésekben hisznek, ezért úgy gondolják, hogy a társkeresés ezen személyes formája, ahol az ismerkedés, sőt sokszor már a választás is, a személyes kapcsolatokon alapszik, közelebb áll hozzájuk, és már eleve minket választanak.

  • Mit tudtok tenni azokért, akik hozzátok fordulnak?
A legfontosabb, hogy az ügyfeleinket személyesen megismerve, a személyiségüket, a körülményeiket és az általuk elmondott elvárásaikat szem előtt tartva tudok ajánlani nekik olyan partnerjelölteket, akik biztosan megfelelnek az elképzeléseiknek. Ezután, akár az általam ajánlott, akár az ügyfelem által választott jelöltekkel, személyesen veszem fel a kapcsolatot, hogy ajánlani tudjam őt, hiszen a kiválasztott partnerjelölt számára is nagyon fontos, hogy azt az urat, vagy hölgyet, akit ajánlok neki, ismerem, így az információk biztos, hogy hitelesek, és emellett el tudom mondani a személyes benyomásaimat is. Így sokkal nagyobb eséllyel lesz sikeres egy kapcsolatfelvétel. Persze ez csak két lényeges, de kiragadott példa abból a nagyon sokrétű tevékenységből, amit végzünk, de ha mindent el akarnék mondani, órákig itt ülhetnénk… Lényeges, hogy az ügyfeleimmel folyamatos napi kapcsolatban vagyunk. Fontos, hogy meglegyen a bizalom köztünk, hiszen ez az életüknek egy nagyon személyes részét érintő kérdés. Nincsenek sablonok, mindent megbeszélünk, és mindenkivel, a számára legmegfelelőbb módon és ütemben haladunk.
  • Megosztanál velünk 1-2 sikertörténetet?
Sikertörténetből hál’ Istennek rengeteg van, de talán azt az esetet érdemes elmesélnem, amelyik eddigi működésem során a rekordot tartja, legalábbis ami a gyorsaságot illeti : )

Kedves ügyfelem egy nagyon jól szituált úr volt, 58 éves egyetemi tanár. Mikor bejött első alkalommal, megismerkedtünk egymással: mesélt magáról, mindent megbeszéltünk, majd elkezdtünk keresgélni neki. Az úr persze csodás hölgyeket választott, akik mind szépek és nála fiatalabbak voltak. Mondtam neki, hogy természetesen felveszem a kapcsolatot a kiválasztott hölgyekkel, de engedje meg, hogy én is ajánljak valakit, aki szerintem szimpatikus lesz a számára. Eszembe jutott ugyanis egy hölgy, aki ugyan vele majdnem egyidős volt, de mind a habitusát, humorát tekintve, mind az érdeklődési körét és körülményeit nézve biztos voltam benne, hogy nagyon jól kijönnének. Az úr hallgatott rám, és elsőként az általam javasolt hölgyet kereste meg. Az eredmény az lett, hogy annyira egymásra találtak, hogy a többi hölgyre már nem is került sor : ) Vagyis az első és egyetlen hölgy volt akivel találkozott, és akivel azóta is boldog párt alkotnak.

  • Kiknek javaslod, hogy hozzátok forduljanak?
Mindenkinek aki valóban társra vágyik, és aki ehhez professzionális megoldást keres. Egyszóval, aki a társkeresés helyett, társat találni szeretne, korosztálytól függetlenül.

Az I. kerületi Cronos iroda elérhetőségei:
Cím: 1015 Budapest, Hattyú u. 7 
Telefon: 06309082350 
E-mail: buda.ctk@gmail.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése