-

2014. augusztus 24., vasárnap

Buli a Hoff-al, Állatkertek Éjszakája, VIDOR Fesztivál, Dreherfeszt - a Cronos Társkereső

A nyár utolsó hetében sem volt kegyes az időjárás hozzánk, de azért a hétvégén most is jobbnál-jobb programok közül válogathatunk. Mint mindig, ezúttal is igyekeztünk összeszedni nektek a legjobbakat. Kellemes hétvégét kívánunk, nálunk korosztálytól függetlenül találsz magadnak elfoglaltságot.





Acceleration

Az autók, a '80-as és '90-es évek, valamint David Hasselhoff rajongóinak ajánljuk az Acceleration nemzetközi futamot és fesztivált, amely a legmagasabb géposztály futamait kombinálja a világszínvonalú szórakoztatással. A 2014-es Acceleration péntektől vasárnapig tartó, a versenyautók teljes palettáját felvonultató 10 különböző európai futamból áll, míg péntek és szombat esténként zenei fesztiválok lesznek. A színpad a kifutón belül lesz felállítva, így még a gumi szagát is érezni lehet majd! Pénteken pedig óriási party lesz, ahol a házigazda a "Hoff" lesz! :)

Állatkertek Éjszakája

Augusztus 29-én az ország 11 településén, 14 programhelyszínen várják érdekes programokkal az állatkertek és a természet világa iránt érdeklődőket. A legtöbb helyen a programok kora estétől éjféltájig tartanak.

 Ezen az estén Budakeszin a Budakeszi Vadaspark, Budapesten a Fővárosi Állat- és Növénykert, a Füvészkert (az ELTE Botanikus Kertje) és a Tropicarium, Debrecenben a Nagyerdei Kultúrpark Állat- és Növénykertje, Győrött a Xantus János Állatkert, Jászberényben a Jászberényi Állat- és Növénykert, Kecskeméten a Kecskeméti Vadaskert, Miskolcon a Miskolci Állatkert és Kultúrpark, Pécsett a Pécsi Állatkert belvárosi Akvárium-Terráriuma a Zsolnay Kulturális Negyed Planetáriumával közösen, Poroszlón a Tisza-tavi Ökocentrum, Szegeden a Szegedi Vadaspark, Veszprémben pedig a Kittenberger Kálmán Növény- és Vadaspark kínál különleges programokat a nagyközönségnek. Ideális program családoknak, de szerelmespároknak is!


2014. augusztus 29. és szeptember 6. között immár tizenharmadik alkalommal kerül megrendezésre Nyíregyházán a VIDOR Fesztivál, azaz a VIdámság és Derű ORszágos seregszemléje, amely mára az egyik legnagyobb hazai összművészeti rendezvény lett: 9 nap alatt 44 helyszínen mintegy 400 program zajlik majd, az idén várhatóan közel 120 ezer néző előtt.

Zenei kínálata rendkívül kimagasló, hiszen ez Magyarország legnagyobb ingyenes világzenei fesztiválja, ahol külföldi világsztárokkal is találkozhat a közönség, olyanokkal, mint a világhírű kolumbiai-argentin Che Sudaka, a perui Cumbia All Stars, a Maliról érkező Mamani Keita, az elefántcsontparti Tiken Jah Fakoly, valamint a portugál Toques do Caramulo.



Buliztatok már sörgyárban? Tudjátok, hogyan kóstolnak sört a profik? Netán arra vágytok, hogy a futószalagon csapoljanak nektek sört? Ha igen, menjetek el a Dreherfesztre augusztus 30-án, ahol ezen felül a The Carbonfools, az Intim Torna Illegál, Odett és a PASO Plays Covers is zenél.

Nyolc tematikus romkocsma, kizárólag ezen a napon kóstolható sörkülönlegességek és egy igazi sörgyári fesztivál vár!
A koncertek között érdemes felfedezést tenni a Dreher Laborban, ahol mesteri sörkóstolóvá válhat bárki, de ha éppen pálmafás-napágyas ejtőzésre vágyunk, akkor a Dreher Summer Moment teraszon erre is lehetőség van. Kinyitja kapuit a Sörmúzeum, a Gyártósor futószalagja mellett érdemes lesz tesztelni a gyorscsapolókat, a Dreher kamionja pedig parti helyszínné alakul át. Ha egy jó bulira vágytok, ne hagyjátok ki!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése