-

2014. augusztus 13., szerda

Mosolyogni tessék! - interjú Tolvaj-Tóth Beatrixszal, a zuglói Cronos Társkereső Klub vezetőjével

Tolvaj-Tóth Beatrix, a zuglói Cronos iroda vezetője bárhol is dolgozott eddig, az emberek valahogy mindig hozzá fordultak a problémájukkal. Betti - férjével közösen - nem csak tanácsadó, de egy saját párkapcsolati életmód magazin megálmodója is egyben. Aki felkeresi jó helyen jár: minden erejével, tapasztalatával és tudásával azon dolgozik majd, hogy mielőbb révbe érjen.


  • Mióta foglalkozol személyes tanácsadással és miért választottad ezt a hivatást?
Több mint 4 éve kezdtünk el a férjemmel a párkapcsolatok területéről egyre több és több újságcikket, tanulmányt és könyvet elolvasni. Egyszerűen érdekelt bennünket. Sok nagyon izgalmas felfedezést tettünk, amiből sokat a mai napig használunk a tanácsadásaink során. Úgy éreztük, hogy jó lenne ezt a tudást minél több emberhez eljuttatni. Ezért is hoztuk létre saját párkapcsolati életmód magazinunkat tavaly. Így kerültünk kapcsolatba a Cronos Társkereső Klubbal, és döntöttünk úgy, hogy Zuglóban megnyitjuk az irodát. Eddig bárhol is dolgoztam, az emberek mindig hozzám fordultak a problémájukkal. Azért döntöttünk az iroda megnyitása mellett, mert itt nemcsak meghallgatni tudom az embereket, hanem segíteni is tudok nekik.
  • Zömében kik fordulnak hozzád segítségért?
Két korosztály szokott felkeresni, és segítséget kérni. Az egyik a 30 pluszosok, akik még családalapítás előtt állnak. Van közöttük, akinek már van gyerkőce, de mindannyian arra vágynak, hogy végre egy boldog család, egy kiegyensúlyozott párkapcsolat részesei legyenek. A másik kör pedig az 55 pluszosok köre. Megmondom őszintén, kicsit meglepett, hogy ez a korosztály mennyire aktív. Nem gondoltam volna, hogy azok az emberek, akik elmúltak akár 60 évesek, sőt közelebb állnak a 70-hez, ennyire aktívak. Ezek a csodálatos emberek (is) nagyon kedvesek a szívem számára, mert ők azok, akik újra élik a fiatalságukat, és ehhez keresnek társat. Kedves és nyílt emberek, akikkel jó együtt a boldogsághoz vezető utat keresni, és együtt örülni velük, amikor megtalálják azt, akit kerestek.
  • Miben tudsz segíteni azoknak, akik hozzád fordulnak?
Három fő területen szoktunk segíteni az ügyfeleinknek. Az egyik a teljes társkereső monitoringozás, amikor az ügyfelünkkel áttekintjük, hogy eddig hogyan és hol keresett magának társat. Megnézzük, hogy volt-e sikerélménye, ha pedig nem volt, akkor mi lehetett ennek az oka. Ez egy nagyon izgalmas, akár több fordulós, több órás beszélgetés, aminek a végére az ügyfeleinket felvértezzük minden olyan tudással, ami segít nekik abban, hogy megtalálják azt, akit keresnek. A második lépés, ami szintén nagyon fontos, hogy letisztázzuk azt, hogy ügyfelünk kit is keres valójában. Ez is egy izgalmas folyamat, mert a beszélgetés végére mindig kiderül, hogy az először fontosnak hitt kritériumok nem is annyira fontosak. A harmadik pedig az, hogy fogjuk a kezüket, és ha kell, akkor nap mint nap tartjuk velük a kapcsolatot, hogy a segítségünkkel a lehető leggyorsabban megtalálják az igazit.
  • Hányan találnak párra a segítségeddel?
Mi úgy látjuk, hogy azok közül, akik hozzánk fordulnak segítségért elmondható, hogy 5-8 hónap alatt a 70%-uk megtalálja a párját. A többieknek ennél jóval kevesebb időre van szükség, és van 1-2 ember, akinek pedig többre.
  • Megosztanál velünk 1-2 sikertörténetet?
A kedvenc történetem az első ügyfeleink egyikéhez kapcsolódik. Ügyfelünk, nevezzük Károlynak, 3 éve nem találta igazán sem önmagát, a párját pedig pláne nem. Majd az első beszélgetés után elkezdtük közösen keresni azt a hölgyet, aki mellett boldog lehet. Ez november közepén történt és karácsonykor már együtt ünnepeltek úgy, hogy össze is költöztek. Azóta is boldogok együtt!
  • Kiknek javaslod, hogy hozzád forduljanak segítségért?
Ez egy jó kérdés! Csak olyan embernek ajánljuk ezt a szolgáltatást, aki értékelni tudja azt, hogy ez egy prémium szolgáltatás, mely keretében segítünk megtalálni a társát. Hajlandó elfogadni a segítséget, és ha változtatásra van szükség, akkor hajlandó változni. De a legfontosabb mégis csak az, hogy elkötelezetten akarjon társat keresni, és ezt komoly kapcsolat reményében tegye.

A zuglói Cronos iroda elérhetőségei:
Cím: 1141 Budapest, Vezér utca 74. 
Telefon: 06203211090 
E-mail: ttbetti@ctk.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése