-

2014. augusztus 15., péntek

Sziget, Mesterségek Ünnepe, Hekk fesztivál - a Cronos társkereső hétvégi programajánlója

Ismét eltelt egy hét, mi pedig szokásunkhoz híven összeállítottunk nektek egy listát a hétvégén megrendezésre kerülő programokból. Reméljük mindenki talál kedvére valót :) Kellemes hétvégét kívánunk nektek!



1. Sziget Fesztivál

Javában dübörög Európa egyik legnagyobb zenei és kulturális fesztiválja. Ha a koncertek mellett más programokra is kíváncsiak vagytok, olvassátok el blogunkat, amiben összeszedtünk nektek néhány izgalmas lehetőséget.

Forrás: sziget.hu

Egy családi fesztivál, ahol idősebbek és fiatalabbak kötetlenül tudnak kikapcsolódni. A budapest Aquaworldben harmadik alkalommal kerül megrendezésre a Sunshine Családi Fesztivál. A szervezők célja a rendezvénysorozattal egy hiánypótló családi ese­mény megvalósítása, ahol az egész család Budapest igényes és innovatív programok kíséretében kap­csolódhat ki. A széles programajánlat a biztosíték arra, hogy nemtől és kortól függetlenül mindenki megtalálja a neki leginkább megfelelő elfoglaltságot!


A korábbinál is színesebb programmal és sok újdonsággal készülnek az erdőbényei borászok az idei Bor, mámor... Bénye fesztiválra. A Tokaji borvidék legizgalmasabb fesztiválján augusztus 15-17. között Erdőbényén a kulináris élmények, koncertek, gyermekprogramok mellett tematikus séták, író-olvasó találkozók, előadások és rengeteg érdekes program várja a borbarátokat, családokat és kikapcsolódni vágyókat.

Forrás: bormamorbenye.hu


Ünnepi forgatag, a Budai Vár macskakövein óvatosan lépkedő lábak, mesteremberek szerszámainak ütemes csattogása, és a néptáncosok rakott szoknyáinak szédítő forgása. Ezekről az életképekről csak egy dolog juthat eszünkbe, még hozzá a Mesterségek Ünnepe, mely idén immár 28. alkalommal kerül megrendezésre és a szokásosnál hosszabban, 5 napon át tart augusztus 16-20. között. A közel 800 mesterember közül idén a fémművesekre esik a legnagyobb figyelem, hiszen kiemelt témaként ők állnak majd a fesztivál középpontjában.


Forrás: mestersegekunnepe.hu
5. Balatoni H.E.K.K. Fesztivál

A balatonfüredi fesztivál célja, hogy megismertesse és megkedveltesse mindenkivel a balatoni halakat és a belőlük készíthető ételeket. A Balaton-parton ízletes halételek közül válogathatnak az ínyencségeket kedvelők. Délutántól gyermekprogramok, ugrálóvár, kézműves vásár, koncertek és utcabál várja a látogatókat.

Mindenkinek kellemes hétvégét kívánunk!




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése