-

2015. április 27., hétfő

Hova menjünk randizni, ha esik az eső?

Az elmúlt időszakban az időjárás sokszor kibabrált velünk: szinte mindennapossá váltak a hirtelen lezúduló zivatarok, amik nem csak a nyári pihenést, de akár egy előre megbeszélt randit is könnyen tönkre tehetnek.


Ha biztosra akartok menni és "elázásbiztossá" szeretnétek tenni a randevút, olvassátok el ötleteinket és válogassatok belőle saját ízlésetek szerint! Jó randizást mindenkinek!



Forrás: Flickr

1. Kávézó/teázó/étterem

Ez a lehető legegyszerűbb megoldás. Ilyenkor érdemes olyan helyet választani, aminek van kiülős, teraszos része, ahonnan be lehet szaladni a zárt térbe, ha kitör a zuhé.

2. Mozi

Ez is egy alapmegoldás, szinte mindig találni valamilyen romantikus filmet a mozik műsorában. Arra azért figyeljetek, hogy ne az első randin menjetek (akkor inkább ismerkedni, beszélgetni kell), illetve lehetőség szerint olyan filmet válasszatok, ami nagyjából mindkét fél számára elfogadható.

3. Társasozás

Ha már tart ott a kapcsolatotok, hogy valamelyikőtök lakásában is tudtok találkozni, akkor nagyon jópofa és vidám program lehet egy közös társasjáték, nemcsak az idősebbeknek. Figyelem: veszíteni tudni kell, különösen a szerelmeddel szemben!


Forrás: Flickr

4. Közös főzés

Ez sem feltétlenül egy első randis program, de nagyon jó móka lehet! Főzés közben kortyolgassatok el egy pohár bort, beszélgessetek, tegyetek fel aláfestésnek valamilyen kellemes zenét. Tuti, hogy ezek után még az étel is jobban ízlik majd!


Forrás: Flickr

5. Múzeum

Ha mindketten szeretitek a művészetet, nagyszerű program lehet egy közös múzeumi látogatás. Ráadásul sok minden kiderülhet a másik ízléséről, gondolkodásmódjáról.

6. Közös edzés

Sportos párok ellátogathatnak közösen az edzőterembe. Biztos, hogy jó hatással lesztek egymásra, hiszen mindketten a legjobb formátokat akarjátok majd hozni a másik előtt. :) Edzés után üljetek be közösen egy szaunázásra lazításként.

7. Otthoni filmnézés

Ha moziba nincs kedvetek menni és már a sokadik randinál tartotok, válasszatok ki közösen valamilyen alkalomhoz illő filmet, vásároljatok be valamilyen finom italt és némi rágcsálnivalót, aztán bújjatok össze a kanapén. Kell ennél több egy tökéletes randihoz?


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése