-

2014. augusztus 10., vasárnap

El lettem bűvölve! - Zsuzska és Sándor szerelmének története

Az alábbi sikersztorit Zsuzska küldte el nekünk. Köszönjük, hogy megosztotta velünk történetét, nagyon sok boldogságot kívánunk neki és párjának! 

Zsuzska körülbelül egy évig kereste az Igazit, amikor kiszúrta Sándort a Cronoson. A fiú azonnal megtetszett neki, ezért billentyűzetet ragadott és írt neki egy levelet. Nem sokáig kellett várni a válaszra...

Ezek után két hónapig csak leveleztek Sándorral, igyekeztek minél jobban megismerni egymást. Ennyi idő elteltével azonban érezték, hogy ebből komoly dolog is kisülhet, ideje volt hát a személyes találkozónak!

Az első randira Városligetben került sor. Zsuzska elmondása szerint akkora csokor virágot kapott Sándortól, amekkorát még soha életében nem látott! :) A randevú során négyszer (!) körbesétálták a Ligetet, közben folyamatosan beszélgettek. Ezek után nem volt kétséges, hogy nem csupán vonzalom alakult ki közöttük, hanem szerelem ez a javából!

Azóta már túl vannak az összeköltözésen, de hosszú távú terveik között saját lakás vásárlása és a családalapítás is szerepel.

Gratulálunk a szerelmeseknek! Ne feledjétek: ha nálunk találtatok egymásra, küldjétek el nekünk a történetet a sikersztorik@ctk.hu - ra, korosztálytól függetlenül. Ezzel reményt adtok azoknak, akik még egyedül vannak és megajándékozunk titeket egy Cronosos ajándékkal is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése