-

2014. augusztus 25., hétfő

Az ellentétek vonzzák egymást! - Júlia és Gyula sikersztorija

Az alábbi sikersztorit Júlia küldte el nekünk. Története bizonyítja, hogy igaz szerelem esetén az ellentétek igenis vonzzák egymást


Forrás: Flickr


Tavaly decemberben regisztráltam a Cronos oldalára. Három óra sem telt el, máris írt nekem Gyula, aki levele alapján azonnal szimpatikus volt nekem. Az ismerkedést további üzenetváltások követték, de nem vártunk sokáig: három nappal később, Mikulás napján sort is kerítettünk az első randevúra, igaz ez érdekesen indult...

Párom ugyanis nem ismerte jól a környéket, ahová a randit megbeszéltük, ezért nem talált meg engem, ráadásként a telefonja is lemerült :) Én persze csalódottan elmentem haza, azt hittem felültetett! Később sikerült tisztázni a félreértést, sort kerítettünk egy rendes randevúra egy romantikus vacsora keretében.

Annak ellenére, hogy eléggé különböző személyiségek vagyunk - én pörgős, bulizni, táncolni szerető, a párom inkább nyugis, otthonülő - az elmúlt hónapok során szépen összecsiszolódtunk, egymáshoz igazodtunk. Ha például táncolni van kedvem, Gyula elkísér, igaz, ő inkább ülve néz engem, de akkor is együtt vagyunk!

Szerencsére családunk is elfogadta a másikat, túl vagyunk egy közös nyaraláson is és most már biztosan tudjuk, hogy együtt szeretnénk folytatni az életet!

Sok sikert kívánunk a párkeresésben az ötven feletti korosztálynak is. Júlia és Gyula

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése