-

2015. április 27., hétfő

A fesztiválok hétvégéje - a Cronos programajánlója társkeresőknek

Azt nem mondhatnánk, hogy az időjárás kegyes lenne mostanában a nyaralókkal, de ha minden igaz, a hétvégén visszatér a nyár. A biztonság kedvéért ernyő legyen azért nálatok, nem lehet tudni mikor szakad le az ég... :) Nézzük milyen programlehetőségek közül válogathattok, akár egy randi erejéig!


Forrás: facebook

Balatonfüredi Borhetek

Magyarország egyik legismertebb és leginkább szeretett borfesztiválja most szombaton nyitja meg kapuit. Itt szeretettel várják az igazi, minőségi borok kedvelőit, az ötvenes korosztályt is. A borvidék közel harminc fajtájából, kétszázötven-féle bor, a trendi rozéktól és gyöngyöző boroktól egészen a testes vörösökön át a díjnyertes nedűkig. Huszonöt borász, pecsenyesütők, pálinkaházasok és kézművesek három héten át a Tagore sétány platánjai alatt. A szokásos parti vonulás mellett minden eddiginél több program és jobbnál-jobb koncertek. Ha a Magyar Tengernél nyaraltok, ne hagyjátok ki!


Forrás: balatonfured.hu

Hello Budapest! Fesztivál

Akik nem tudnak elszabadulni a fővárosból a hétvégére, és szeretnének egy jót bulizni, menjenek el a MOM Kulturális Központba, ahol négy napon keresztül különböző zenei stílusok elevenednek meg. A fesztivál koncertjeit fotókiállítás, hangszersimogató és egyéb programok színesítik.

Nemzetközi Amerikai Autó Fesztivál

Elsősorban férfiaknak ajánljuk ezt a programot, ahol amerikai autókat lehet megcsodálni egészen a 30-as évektől. 1300 autó, rengeteg program, több mint 20.000 látogató. Az autók hazánkból, Ausztriából, Németországból, Szlovákiából, Svájcból, Belgiumból, Csehországból, Lengyelországból és Hollandiából érkeznek Komáromba a fesztivál idejére.

Barokk Kastélynapok

Gödöllőn két napig visszautazunk az időben egészen 1751-be. Ekkor ugyanis a városba látogatott Mária Terézia, akinek tiszteletére Grassalkovich Antal olyan pompázatos ünnepséget rendezett, amit a császárnő még nem látott sehol. A királyi kastélyban ismét megrendezik a kétnapos forgatagot, amely során látványos programok, koncertek, báb- és táncelőadások várják a kicsiket és a nagyokat egyaránt. 


Forrás: kiralyikastely.hu
Lucy

Akik könnyedebb kikapcsolódásra vágynak, megnézhetik a most mozikba kerülő új Luc Besson filmet, Scarlett Johanssonnal a főszerepben. Lucy véletlenül egy sötét üzletbe keveredik, de szembeszáll azokkal, akik foglyul ejtették, és könyörtelen harcossá válik, aki meghaladja az emberi logikát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése