-

2014. július 1., kedd

Sztáresküvők 2014-ben

Bár még csak hat hónap telt el a 2014-es évből, máris sok sztáresküvőre került sor. Sokan pedig azt tervezik, hogy még idén örök hűséget fogadnak egymásnak.  Nézzük meg közösen kiknek kötötték be a fejét! Nektek ki a kedvencetek a felsorolt sztárok közül? Vannak olyanok akik már ötven felé közelednek.


Noah Wyle, a magyar tévénézők előtt elsősorban a Vészhelyzet Carter dokijaként ismert színész teljes titokban, 2014. június 7-én vette feleségül szerelmét. Az újdonsült férj a „The View” című műsorban mesélt az esküvőről: „Csodálatos volt. Nagyon kis ceremónia volt. Kaliforniában van egy kis farmunk, és ott házasodtunk össze a pajta előtt, majd nászútra mentünk. Nemrég jöttünk vissza Párizsból, ami egyszerűen fantasztikus volt.”


Az „Agymenők” című tévésorozat szexi szőke sztárja Caley Cuoco szilveszter éjjelén ment hozzá szerelméhez. Az ifjú ara még egy videót is posztolt rajongóinak a készülődésről:
A legnagyobb figyelmet (eddig legalábbis) a celebkirálynő Kim Kardashian és Kanye West rapper kézfogója kapta. A május 24-én, Franciaországban, luxuskörülmények között tartott esküvőn 1600 vendég vett részt, a dús idomokkal megáldott örmény szépség Instagramjára feltöltött esküvői képet pedig már több, mint 2 millióan lájkolták.

A nemrégiben elhunyt énekesnő, Whitney Houston lánya nagy nehézségek árán ugyan, de hozzáment mostohatestvéréhez, Nick Gordonhoz. Bobbi Christina Brown a Twitterére posztolta gyémántgyűrűjét, így tudatva boldogságát a világgal.

Nők millióinak álma, az eddig megrögzött agglegényként számon tartott George Clooneynak is bekötik a fejét szeptemberben. A szerencsés kiválasztott nem egy üresfejű szépség, hanem egy nemzetközi hírű emberjogi ügyvéd, Amal Alamuddin.

Miután tavaly év végén hivatalosan is elvált Demi Moore és Ashton Kutcher, semmi akadálya annak, hogy a „Két pasi meg egy kicsi” című sorozat sztárja feleségül vegye állapotos kedvesét, a 2013-ban a világ legszexibb nőjének választott Mila Kunist. Ha hinni lehet a pletykáknak, a Kensington palota lehet a kézfogó helyszíne.

Jessica Simpsont már évekkel ezelőtt eljegyezte szerelme Eric Johnson, de a páros közös gyermekeik nevelésével volt elfoglalva. Idő közben az énekesnő ismét bombaformába hozta magát, sőt, már koszorúslányait és a ruhát is kiválasztotta a nagy napra.

Annak ellenére, hogy folyamatosak a találgatások Jennifer Aniston és Justin Theroux kapcsolatát illetően, a páros továbbra is azt üzeni mindenkinek, hogy boldogságuk töretlen. Jen büszkén viseli a szerelmétől kapott eljegyzési gyűrűt és a hírek szerint még idén sort kerítenek az esküvőre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése