-

2014. július 1., kedd

A tanácsadás számomra hivatás - interjú Érsekné Vágó Zsuzsával, a győri Cronos Iroda vezetőjével

Irodavezetőinket bemutató tematikus cikksorozatunkban elsőként a győri Cronos Társkereső Iroda vezetőjével, Érsekné Vágó Zsuzsával beszélgettünk.  Sokat elárul róla, hogy a tanácsadói munka saját bevallása szerint számára nem munka, annál sokkal több: hivatás. Zsuzsa szép környezetben és komoly tapasztalattal várja mindazokat, akik társat szeretnének találni, az ötvenen felüli korosztályt is.


  • Mióta foglalkozol személyes tanácsadással és miért?
15 évvel ezelőtt a pedagógusi hivatást cseréltem fel a társközvetítésre. Immáron 12 éve vezetem a győri irodánkat.  Úgy gondolom eredeti foglalkozásomnak is köszönhetően könnyebben teremtek kapcsolatot az emberekkel, jobban megtalálom a közös hangot a párkeresőkkel.  
  • Zömében kik fordulnak hozzátok segítségért?
Nyugodtan állíthatom, hogy nagyon széles a skála: a 20 évestől a 85 évesig mindenki megfordul nálunk.
  • Miben tudtok segíteni a társkeresőknek?
Elsősorban azzal, hogy összehozzuk az azonos érdeklődésű embereket. De ezen felül abban is tudunk tanácsot adni hogyan vegyék fel a kapcsolatot a másik féllel /segítünk a kezdeményezésben/, hogyan igazodjanak el a társkereső oldalunkon és persze segítünk az adatlap és a bemutatkozás kitöltésében is. Jól bevált szokás nálunk, az ügyfeleink ajánlása, a számukra megfelelő partner felé.
  •  Hányan találnak párra nálatok?
85 százaléka a hozzánk fordulóknak egész biztosan megtalálja a párját, mégpedig egy éven belül. Büszkék vagyunk arra, hogy milyen sok embernek tudunk segíteni.
  • Megosztanál velünk egy-két sikertörténetet?
Az első történet jó példa arra, hogy rajtunk kívül néha bizony a szerencse is besegít: két új ügyfél egymást követő időpontra volt bejelentve, de egyikük (egy hölgy) korábban érkezett.  Miközben felvettük az adatait és elbeszélgettünk, az eredetileg arra az időpontra bejelentkezett úr kint várakozott. Amikor a hölgy elindult, az úr meglátta, találkoztak   és  rögtön megtetszett neki. Így el is ment utána. Gyorsan kiderült, hogy hasonlóképpen gondolkodnak a világról, és szimpatikusak egymásnak. Össze is jöttek, sőt most már boldog családban élnek. Mondhatnánk azt is: egyikük még be sem lépett, máris megtalálta a párját nálunk az irodában! Kaptunk egyébként tőlük egy fotót, amin a született gyermekükkel együtt láthatók. Hátuljára ezt írták: „Mindez Önök nélkül nem jöhetett volna létre.”

A másik történet főszereplője egy könyvelő hölgy, akit barátnője beszélt rá, hogy csatlakozzon. Nekem azt mondta, hogy be fogja bizonyítani, hogy biztosan nem talál társra az irodában sem, mivel eddigi próbálkozásai kudarcot vallottak a párkeresés terén. Ennek a hozzáállásnak megfelelően viselkedett: minden férfivel szemben elutasító  volt.  Mégis találtunk számára  egy  kitartó úriembert, akinek ő nagyon megtetszett és addig udvarolt neki, hogy végül megadta magát. Mára ők is boldog házasságban élnek.
  • Mit javasolsz, elsősorban kik forduljanak hozzátok? 
Elsősorban azok, akik a személyes társkeresésben, a személyes kapcsolatban bíznak.  De azok is, akik megbízható ügyfélkörből szeretnének válogatni.  Ma már természetesen rendelkezésre áll egy online felület is, de akik a társkeresés hagyományos módját választják és személyesen ellátogatnak hozzánk, nem csalódnak majd. Irodánk Győr egyik legszebb helyén, a belváros szívében, a Dunapart Rezidencia épületében található. A párkeresők nálunk sok embert ismerhetnek meg, akár az első találkozón. A párválasztás fontos az életben, ebben a fontos döntésben egy tapasztalt tanácsadó sokat tud segíteni. Bátran forduljanak hozzánk!

A győri iroda elérhetőségei:
Cím: Győr, Móricz Zs. rakpart 1/c Telefon: 06203629235 E-mailcronosgy@dprnet.hu 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése