-

2014. július 17., csütörtök

Mit vegyünk fel az első randira?

Veled is előfordult már, hogy bár az első randi előtt órákig válogattátok a megfelelő szettet, a végén mégis az volt az érzésed, hogy nem sikerült jól választani? No igen, a ruha kiválasztása is fontos része az első randinak, de ne görcsöld túl: a srác már elhívott randizni, szóval tuti bejössz neki, ezt ne feledd! Adunk azért néhány tanácsot, ami segít a döntésben! Randira fel!





1. Kényelmes, hozzád illő ruhát válassz!

Olyan ruhát válassz, ami tényleg a stílusod, kényelmes, és természetesen érzed benne magad. Ha kényelmetlen, hozzád nem illő ruhát választasz az egész randi alatt fészkelődni fogsz és rosszul fogod érezni magad. Biztos, hogy a srác is észre fogja venni, hogy valami nem stimmel, és akár rossz következtetésre is juthat az okokat illetően.

2. A kevesebb néha több!

Nem kell rögtön az első randin bevetni a gardróbban található legmerészebb összeállítást, ez bármelyik korosztályra igaz, így az ötven felettiekre is. A legszexisebb darabokat tartogasd inkább egy későbbi randira, amikor már komolyodik a kapcsolat és biztosan nem ijeszted el a fiút. Egyébként is jobb, ha egymás megismerésére koncentráltok, amit nehezít egy túlságosan kivágott felső, vagy egy túlzottan rövid szoknya. :)

3. Legyen rajtad valami egyedi!

Az ugyan tény, hogy a legtöbb férfi nem figyel oda teljes egészében az apró részletekre, de hidd el egy érdekes, egyedi ékszert, táskát, vagy egyéb kiegészítőt biztosan észrevesz majd. 

4. Ne viselj új ruhát vagy cipőt!

Ne az első randi legyen a ruha-, cipőpróba helyszíne. A cipő feltörheti a lábad, kiderülhet, hogy kényelmetlen a ruha ... mind-mind a lényegről veszik el a figyelmet. Olyan darabot válassz, ami csinosan áll, szereted és biztosan nem okoz meglepetést

5. Óvatosan a sminkkel!

A sminkre is érvényes a kevesebb több szabály! A legtöbb férfi bevallottan nem szereti a túl sok sminket, ráadásul ciki állandóan kimászkálni a mosdóba a megigazítása miatt. Olyan sminket tegyél fel, ami csak kicsivel erősebb annál, mint amit a hétköznapokon viselsz.

Sok sikert csajok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése