-

2014. július 18., péntek

Lazítás, buli, koncert, fesztivál, családi programok - a Cronos hétvégi programajánlója

A meteorológusok 32-33 fokos kánikulát jósolnak az előttünk álló hétvégére, ezért aki teheti, próbáljon meg valamilyen vízparton hűsölni. Körbenéztünk kicsit, hol milyen nyári programok lesznek szombaton és vasárnap, reméljük mindenki megtalálja a neki tetszőt. Jó pihenést!

Budapest


A jó időben remek programnak ígérkezik a margitszigeti Palatinus strandon a Sunshine Családi Fesztivál. A széles programkínálat biztosíték arra, hogy nemtől és kortól függetlenül mindenki megtalálja a neki legmegfelelőbb elfoglaltságot. A hétvégét olyan, elsősorban családi programokkal töltik meg, amelyek eltérnek a megszokott családi eseményektől, teljesen új dimenziókat nyitva a családi szórakoztatás terén.


Balaton


A rossz időjárási viszonyok miatt már egyszer el kellett halasztani, de a szervezők most biztosak abban, hogy most szombaton meg lehet tartani a Balaton-átúszást. Immáron hagyományos módon, a révfülöpi kikötőből indulva kell teljesíteni az 5.2 km-es távot Balatonboglárig, ahol délután színvonalas programokkal várnak minden érdeklődőt.





Velencei-tó


A legendás Agárdi Pop Strandon szombaton este 8 órától Keresztes Ildikó, este 9 órától pedig  az Irigy Hónaljmirigy lép fel. A koncert után Dance Beach kezdődik, lehet ropni hajnalig :) Énekeljetek, táncoljatok, érezzétek jól magatokat!


Villány


A jó bort mindenki szereti, szívből ajánljuk ezt a programot az ötvenes korosztályba tartozó Cronos tagoknak is. A villányi borvidéken hétvégén Rozé Fröccs Fesztivál lesz. Merész vállakozók indulhatnak a RozéMaratonon, ahol a résztvevők kongás, zenés felvonulás, rozé fröccs és málnaszörp frissítők kíséretében futhatják végig a távot, ahol nem csak a gyorsaságot, hanem a kreativitást is díjazzák a szervezők: a legötletesebb jelmezek viselői is értékes nyereményekkel és villányi rozéválogatással lehetnek gazdagabbak. Esténként pedig jobbnál-jobb koncertek lesznek a nyári forróságban kiváló hűsítő fröccsök mellé kísérőnek.




Miskolctapolca

Természetesen most sem telhet el hétvége fesztivál nélkül: csütörtökön nyitotta meg kapuit az egyetemisták és főiskolások kedvence, az EFOTT. Az EFOTT nem csak abban egyedi, hogy minden évben más helyszínen rendezi meg az év legnagyobb hallgatói buliját, hanem abban is, hogy igazán komplex élményt kínál a fesztiválozóknak. Az idei év pedig még különlegesebbnek ígérkezik, július 15-én ugyanis kezdetét veszi egy hatalmas társasjáték, amelyben minden fesztiválozó megmutathatja, mennyire bevállalós. Ha tehetitek ne hagyjátok ki!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése