-

2014. július 16., szerda

Az online társkeresés alapszabályai

Mai rohanó világunkban sajnos jelentősen lecsökkent a hagyományos ismerkedési lehetőségek száma és ez nem csak a fiatalokra igaz, hanem akár az ötven éven felüliekre is. Szerencsére ezt pótolja az egyre népszerűbb online társkeresés. Ha magadban eldöntötted, hogy regisztrálsz egy ilyen oldalra, az első lépést már meg is tetted a siker érdekében. Itt is van azonban néhány olyan szabály, amit érdemes betartanod, ha nem akarsz csalódni. Nézzünk meg közösen néhányat ezek közül!






1. Légy őszinte!
Adatlapod kitöltésénél ne kamuzz! Ha más képet festesz magadról, mint amilyen valójában vagy csak becsapod a másikat. Ráadásul előbb-utóbb úgyis lebuksz. Ehelyett légy őszinte, és igyekezz minél részletesebben írni magadról. Ahelyett például, hogy szabadidőmben szeretek olvasni, inkább írd ezt: szabadidőmben szeretek olvasni, legszívesebben a magyar kortárs irodalomból szemezgetek, de időről-időre szívesen olvasgatom a világirodalom klasszikusait is. Kedvenc íróm Thomas Mann.

2. Tölts fel képet magadról!
...és ebben is légy őszinte. Olyan képet használj, amin valóban te vagy és nemrégiben készült. Az persze természetes, hogy mindenki igyekszik a lehető legelőnyösebb képet használni magáról, te is válaszd ki azt, amit a legjobbnak tartasz. Ha nincs ilyen képed kérd meg az egyik barátodat/barátnődet hogy segítsen neked és csináljatok egyet közösen.

3. Légy bátor!
Ha a regisztráción és az alapokon túl vagy, akkor nincs más hátra, mint maga az ismerkedés :) A szűrők segítségével válogass a lehetséges partnerek közül és bátran üzenj annak, aki megtetszik! Mit veszíthetsz?



4. Tűnj ki a többiek közül!
Ne általános lózungokkal teli üzenetet írj a kiszemeltnek. Ehelyett tanulmányozd az adatlapját és olyan levelet írj neki, amire válaszolni tud. Ráadásul így érezni fogja, hogy valóban érdekled.

5. Tarts ki!
Azt senki nem állítja, hogy online társkereséssel azonnal megtalálod a tökéletes partnert, de az tény, hogy jó lehetőség ez arra, hogy minél szélesebb körből válogass. Legyél kitartó: néhány kudarc után ne add fel, keress tovább!

+1 Ne bánts meg másokat
Csak akkor levelezz/randizz valakivel, ha tényleg tetszik. Gondolj bele neked is milyen rosszul esne, ha több levélváltás és randevú után derülne ki, hogy csak a bolondját járatták veled. Ha valaki nem érdekel kedvesen de határozottan közöld vele.

Mindenkinek sikeres társkeresést kívánunk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése