-

2014. július 14., hétfő

Milyen ingyenes társkereső szolgáltatásaink vannak?

Közösségi oldalainkon és az ügyfélszolgálatunkon is gyakorta felmerül a kérdés: miért mondjuk, hogy ingyenes szolgáltatást nyújtunk, holott ez nem igaz? Elöljáróban szeretnénk világossá tenni: mint minden online társkereső esetén, nálunk is előfizetéshez kapcsolódnak a weboldal teljes körű használatához kapcsolódó szolgáltatások. Ugyanakkor nagyon sok ingyenes szolgáltatásunk van. A következőkben ezeket szeretnénk bemutatni. Ha még így is marad kérdésetek, nyugodtan írjatok nekünk kommentet itt a blogon, esetleg jelezzétek nekünk facebook vagy google + oldalunkon!




1. Nálunk teljesen ingyenes a regisztráció a www.ctk.hu oldalon:



Rendszerünk három lépésben visz végig a regisztrációs folyamaton, tagságod aktiváláshoz az általad megadott email címre küldünk egy emailt. Csak egy kattintásra van szükség, máris létrehozhatod profilodat és elkezdhetsz keresni tagjaink között:


2. A keresés a regisztrált tagok között szintén teljesen ingyenes: Itt beállíthatod, hogy milyen korosztályban keresel párt. Nálunk az ötven fölöttiek is aktívan használják a weboldalt.

3. Ha a keresési eredmények között találsz olyat, aki felkeltette az érdeklődésedet, több módon is jelezheted felé szimpátiádat:

- kitöltheted a tesztjét (a kiválasztott fél adatlapjának felső sorában találod a gombot):



Ha annak jobban örülnél, ha inkább ő töltené ki a tiéd, akkor el tudod küldeni neki a sajátodat. A teszt kitöltése azért hasznos, mert te állítod össze az abban szereplő kérdéseket, így a válaszokból könnyen kiderülhet, hogy mennyire illetek egymáshoz.

- kérdést tehetsz fel neki (a kiválasztott fél adatlapjának felső sorában találod a gombot)




Ha a teszt kitöltéséhez nincs kedved, akkor egyetlen, számodra fontos kérdést is feltehetsz a másik félnek.

- szavazhatsz az oldalán, ami mellé pozitív üzenetet is csatolhatsz (a kiválasztott fél adatlapjának alján találod a gombot):



- írhatsz palackpostát, ha még nem találtak rád azok, akiknek megfelelnél:



Három lehetőség közül választhatsz:
a, írhatsz magadról pár sort
b, írhatsz arról pár sort, akit keresel
c, kérdést tehetsz fel

Miután palackpostádat bedobtad, addig kering párkeresőink között, amíg valaki megtalálja és visszaír neked.

Mindezeken felül ingyenes értesítőket küldünk nektek arról, ha:

a, elvárásaidnak megfelelő új tag regisztrált
b, megnézték az adatlapodat
c, tetszel valakinek
d, valaki szavazott rád
e, valaki randizna veled
f, kölcsönös megfelelőséggel rendelkező új klubtag regisztrált
g, ha kölcsönös vonzalom alakult ki köztetek

Reméljük bejegyzésünk sokak számára hasznosnak bizonyul társkereső oldalunk ingyenes szolgáltatásainak igénybe vételében. Nekünk az az elsődleges célunk, hogy minél többen párra találjatok, ezért dolgozunk nap mint nap :) Sok sikert mindenkinek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése