-

2014. július 15., kedd

Aki szeret kétszer él - interjú Tóth Olgával, a szegedi Cronos Társkereső Iroda vezetőjével

Tóth Olga, a szegedi Cronos Iroda vezetője hisz abban, hogy életünkben egyik legfontosabb célunk, hogy megtaláljuk azt a társat, aki mindennapi örömünkben és feladataink megoldásában őszinte segítőtársunk lesz. Mindenkinek szüksége van egy igaz barátra, vagy társra az élete során, akiben megtalálja mindenkori támaszát, akkor is ha mondjuk ötven felett keres társat. Olga ebben a szellemben segíti a hozzá fordulókat.



  •  Mióta foglalkozol személyes tanácsadással?
Lassan hat éve foglalkozom társközvetítéssel. Az elmúlt évek során nagyon sok emberrel ismerkedtem meg, több százan tiszteltek meg bizalmukkal. Életem során én is megtapasztaltam a magányt és társkeresés ezen formáját. Így találtam párra én is - immáron 26 éve.
  • Zömében kik fordulnak hozzátok segítségért?
Hiszem, hogy mindenkinek szüksége van társra. Azoknak a hölgyeknek és uraknak ajánlom irodánkat, akik tényleg komolyan gondolják a társkeresést. Komoly, akár életre szóló kapcsolatot keresnek. Akik hisznek abban, hogy a magánélet boldogságát az őszinteségen és tiszteleten alapuló párkapcsolat adja, de elfoglaltságaik, sorsuk alakulása miatt nem találták meg még társukat. Irodánkban megkapja az ügyfél azt a törődést és odafigyelést, amit egy online társkeresőn nem.
  • Miben tudtok segíteni azoknak, akik hozzátok fordulnak?
A Cronos Társkereső az egyetlen olyan hely, ahol teljes diszkréció mellett, személyes kapcsolattartással, egyénre szóló tanácsadással, megbízható és valós adatokkal rendelkező személyek ismerkedhetnek egymással. A klasszikus formában történő ismerkedési szokás, újra virágzó korszakát éli. Azoknak a társkeresőknek igyekszem segíteni, akik tartós kapcsolatot keresnek, hogy az egyéniségüknek és elvárásaiknak megfelelő társukat megtalálják. Segítségükre vagyok a kapcsolatuk elindításában is.
  • Megosztanál velünk egy-két sikertörténetet?
Judit elkeseredetten kereste fel irodánkat. Házassága és egy kilátástalan hosszú távkapcsolata után úgy érezte 50 évesen már nem lesz több kapcsolata. Kevés szabadidővel rendelkező, munkájába temetkező vezető volt.  Ismerőse tanácsra kereste meg irodánkat. Hallott már rólunk korábban is, de halogatta, hogy felkeressen minket.  Árpád évekkel korábban megözvegyült, majd egy hosszabb sikertelen kapcsolat után, nagyon zilált lelki állapotban találkoztunk.  Kicsit félt irodához fordulni, mivel korábban ismert személyiség volt. Mind ketten már-már szenvedélyesen sportoltak, ez lett az a kapcsolódási pont, ami végül összehozta őket.  Bár papíron többen megfeleltek elképzeléseinek, én kifejezetten Juditot ajánlottam figyelmébe. Igazam lett: elmondásuk szerint kapcsolatuk szerelem volt első látásra.

Egy másik kedves emlékem Andi és Ottó története. Andinak 36 évesen mindössze két hosszabb távú kapcsolata volt. Mindkettő nagy csalódással végződött. Ezek után nem akart újabb kapcsolatot, meg akarta óvni magát az újabb csalódástól.  Magára maradt és a munkába temetkezett. Édesanyja unszolására, nagy nehezen keresett fel engem. Fél évvel később bemutattam neki a nagy Ő-t, akivel épp az esküvőt tervezi. Utólag sajnálja, hogy nem fordult korábban segítségért hozzánk!

A szegedi Cronos Iroda elérhetőségei:

Cím: Szeged, Püspök utca 11/a (12-es kapucsengő) Telefon: +36204069250 E-mail: szeged.ctk@gmail.com

         




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése